2022. május 25.
//
Orbán névnap

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

2008. április 24. 15:27
Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Veszprémi Turisztikai Egyesület pályázatot hirdet belföldi óriásplakát kampány kreatív tervének megvalósítására. A pályázat tárgya Veszprém városát, mint turisztikai célpontot minél hatásosabban, vonzóbban bemutató grafikai/kreatív ötlet elkészítése belföldi óriásplakát kampány számára.
A pályázat kiírója által javasolt szempontok, melyek a terveken vizuálisan és/vagy verbálisan megjeleníthetők:

·         Veszprém varázslatos természeti szépsége

·         A veszprémi vár

·         Veszprém a fesztiválok városa

·         Veszprém, a gasztronómia és a vendéglők városa

·         Veszprém kézilabda csapata

·         Állatkert

·         Veszprém Aréna, mint a város és a (Bakony-Balaton) régió kiemelkedő  sport és kulturális helyszíne

 

A javasolt szempontok mellett természetesen további, a célt szolgáló ötletek és  jellegzetességek megjelenítése is elfogadható.

 
A pályázat benyújtási formátuma:

A pályázatokat kivitelezésre alkalmas állapotban (630 mm x 297 mm-es, 300 DPI felbontású, CMYK színterű fájlban) CD-n, valamint 5 példányban A/4 formátumban nyomtatott képként kell beadni. Kérjük továbbá a látványtervet kicsinyített, legfeljebb 2 MB méretre tömörített, 1000-1200 pixel szélességű, RGB színterű nézőképként e-mailben is elküldeni az ijakab@gov.veszprem.hu címre.

 A pályázat benyújtásának helye: Veszprém Polgármesteri Hivatala, Jakab Ibolya, 8200 Veszprém, Óváros tér 9.

 A pályázatok beérkezési határideje: 2008. május 20. 12:00

 A pályázat kiértékelésének határideje: 2008. május 30.

 A pályázat fődíja: bruttó 500.000 Ft

 A pályázat feltételei:

A pályázat nyilvános, saját neves vagy jeligés. Jelige esetén a személyes adatokat lezárt borítékban a pályázattal együtt kell benyújtani, amely az eredményhirdetéskor kerül felbontásra. A beérkezett pályaművek sajtóban és a város honlapján történő megjelenését, ismertetését a szerző nem korlátozhatja.
A kiíró fenntartja a jogot, hogy a beérkezett anyag ismeretében visszatartja vagy megosztja a díjat, vagy (a szerző hozzájárulásával) a pályaműből részleteket emel ki vagy pályaműveket von össze
Az alkotó bármely beérkezett pályamű felhasználói jogát további kétszeri felhasználásra (1 kiadványhoz és 1 kiállításhoz), a nyertes pályamű felhasználói jogát a felhasználói szerződésben rögzített módon véglegesen, tetszőleges médiumban és formátumban történő szabad felhasználás céljára átadja Veszprém Város Önkormányzatának.
A pályázat érvényességének a feltétele, hogy a pályázó egy (cégszerűen kitöltött), a pályaművel együtt benyújtott nyilatkozatban biztosítja a pályázat kiíróit arról, hogy a pályamű feletti valamennyi szerzői joggal rendelkezik, a pályamű nem sért személyiségi jogokat, illetve harmadik személynek semmiféle követelése nem lehet a pályázattal kapcsolatban. A nyilatkozat a www.veszprem.hu címről tölthető le
További információ kérhető: Jakab Ibolya 30/630-4579;  ijakab@gov.veszprem.hu

 

 

Zatkalik-Peresztegi Virág