2021. április 20.
//
Konrád, Tivadar névnap

Fennakadások lehetnek a zöldhulladék gyűjtésében

2015. április 14. 9:25
VKSZ Zrt
Az immár hat hete sikeresen zajló zöldhulladékok gyűjtésének tervezett menetrendjét, leegyeztetett időpontjait sajnálatos módon hátrányosan érinti a VKSZ Zrt. ágaprító gépének nem várt meghibásodása.

A lakossági regisztrációkban szereplő zsákos zöldhulladékot a VHKN Kft. továbbra is igyekszik a körzetekhez meghirdetett, hétvégi időpontokban elszállítani, de az eredetileg is hétköznapokra időzített nagy mennyiségű faág és gally aprítékolására, a hátralévő időkben csak késéssel kerül majd sor.

A cég tájékoztatása szerint, a tavasszal első alkalommal meghirdetett akcióban, eddig is tapasztaltak kisebb-közepes haladási fennakadásokat, lakossági bejelentések nyomán; azok azonban jobbára a jelzettnél nagyobb mennyiségek feldolgozása miatt következtek be, ill. amiatt, hogy a szolgáltatás ügyfélszolgálati megrendelései sokszor csak az utolsó pillanatokban futottak be.

A VKSZ Zrt. szakemberei már dolgoznak a fennálló probléma kijavításán, hogy vállalt feladatukat mihamarabb elvégezhessék, de a köztes időre kérik a lakosság türelmét és megértését!

vehir.hu