Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mocsai Lajos: "Meglepetésre készülünk a Montpellier ellen" / A csapat egységesebb, mint valaha

2009. február 19. 18:13
A Tatabánya elleni szerdai diadalt követően Mocsai Lajos beszélt a soron következő feladatról, a Montpellier elleni Bajnokok Ligája találkozóról. Az MKB Veszprém KC vezetőedzője bízik benne, hogy vasárnap eredményesek lehetünk a francia csapat otthonában.
Csütörtökön kezdte az MKB a felkészülést a hétvégi találkozóra. A Veszprém Arénában más rendezvényt bonyolítanak, így az együttes - ha átmenetileg is -, de visszatért korábbi sikerei színhelyére, a Március 15. utcai sportcsarnokba. Mocsai Lajos elmondta, hogy a következő néhány nap feladata, hogy azok a játékosok, akikből sokat kivett a múltheti, León elleni hősies küzdelem, megfelelő regenerációt kapjanak. Fontos, hogy kellően pihenten és frissen tudjanak kézilabdázni ezúttal is.

Az együttes szombaton fél 7-kor kel útra, majd 12:50-kor landol Franciaországban. Délután fél 6-tól pedig már edzést vezényel a stáb a fiúknak a házigazda háromezer főt befogadó sportcsarnokában. Vasárnap délelőtt videóelemzés vár Iváncsikékra, majd a 18:15-től a dán játékvezetők sípszavára elindul a mérkőzés, amelyen az együttes óriási lépést tehet a hőn áhított továbbjutás felé.

Mocsai felhívta a figyelmet az ellenfél tunéziai irányítójára, Wissem Hmamra, kiemelte Burdet és Guigou klasszisát, s elmondta, hogy a gallok Karaboue révén rendelkeznek egy hatalmas termetű klasszis kapussal. Felvázolta a Montpellier erősségeit és esetleges gyengéit is.
– A franciák gyakran alkalmaznak 3-2-1-es, illetve 3-3as védekezést, amikor is a félpályáig üldözik ki az ellenfelüket. Nagyon erősek a lerohanásokban, felállt fal ellen azonban lényegesen kiszámíthatóbbak. Szeretnénk idegenben meglepetést okozni. Hiszem, hogy erre képes lehet a csapatom, amely egységesebb, mint valaha – nyilatkozta derűlátóan a gárda vezetőedzője.
Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.