Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megkezdi a tavaszi szereplését a Veszprém Beton

2009. február 20. 22:19
Az Érdi VSE elleni győzelemmel kezdheti meg a menetelést a Veszprém Beton KC női kézilabdacsapata az NB I/B-ben, céljuk a feljutás.
Már az első mérkőzésen egy rendkívül nehéz ellenfél vár a lányokra, hiszen az érdiek négy új játékossal is megerősítették a keretüket, a csapat vezéregyénisége pedig Németh Helga, aki korábban a magyar válogatottban is ontotta a gólokat.
A két csapat őszi, egymás elleni mérlege egy győzelem és egy vereség. A szezon elején nagy csatában, 33:32-re hazai pályán diadalmaskodtak a veszprémiek, a Magyar Kupában azonban nem sikerült legyőzni az érdi gárdát.

Gyurka János, a veszprémiek mestere elmondta, hogy egy nagyon komoly sérüléshullám söpört végig a csapaton. Két meghatározó játékosuk is kidőlt a sorból: egyetlen beállósuk, Szabadfi Ágnes és a rutinos Dr. Karsai Dóra is csak a lelátóról nézheti a mérkőzést, de Földes Viktória és Lengyel Edit sem áll sérülés miatt az edző rendelkezésére.

- Az Érd számunkra egy fekete ló, tavaly jutottak fel a másodosztályba, a bajnokság kezdetén rendesen megizzasztottak minket. Rutinos, idősebb játékosokból álló csapattal állunk szemben – mondta Gyurka János.
A téli felkészülés jól sikerült a csapatnak, izgatottan várják a bajnoki rajtot. Benedekné Fekete Csilla személyében egy rutinos kapust igazolt a Veszprém Beton, aki pozitív hatással lehet a fiatal játékosokra.

Szurkoljunk a tavasz folyamán a lányoknak, a hőn áhított első osztály eléréséhez minden szurkolóra szükség lesz! A hazai mérkőzéseket továbbra is a Vetési Gimnázium Tornacsarnokában rendezik, az elsőt jövő hét szombaton, a Szentendrei NKE ellen.


A csapat célja újra az NB I
Németh Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.