Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Küzdeni tudásból jeles, döntetlennel kezdett a Veszprém Beton

2009. február 21. 20:28
Négygólos félidei hátrányból fordítottak a kézis lányok idegenben az Érd elleni rangadón, csak egy bírói hibán múlt, hogy nem nyerték meg a mérkőzést.

Idegesen kezdett a Veszprém Beton, ami elsősorban a sok hiányzó miatt átalakított szerkezetnek tudható be. Földes Viktória és Dr. Karsai Dóra sérülése ellenére is vállalta a játékot, 2-2 góllal ki is vették a részüket a góllövésből, de Karsai sajnos újabb sérülést szedett össze.

Az első félidőben sok hibával játszottak a vendégek, mind a támadás, mind a védekezés hagyott kívánnivalót maga után. A három kimaradt hetes is hozzájárult ahhoz, hogy négygólos hazai előnnyel fordultak a csapatok.

A szünetben azonban Gyurka János edző felrázta a gárdát, és gyors egyenlítés után már három góllal is vezetett a Veszprém. A mérkőzés hajrája rendkívüli izgalmakat hozott: Alig több mint 10 másodperccel a vége előtt egygólos veszprémi vezetésnél támadott a Beton, Gyurka János időt kért. Amint visszatértek a pályára a csapatok, két passz után a játékvezetők érthetetlen módon passzív játék miatt elvették a labdát, a hazaiak pedig letámadtak, és a lefújás előtt egyenlítettek.

- Bizonyította a csapatom, hogy jó szellemben tud küzdeni. Fájó ugyan az egy pont elvesztése, ugyanakkor a másik oldalról idegenben értékes egy pontot szereztünk – mondta Gyurka János.

Jövő hét szombaton hazai pályán is bemutatkozik a csapat a Szentendre ellen, ami egy nagyon jó alkalom lesz arra, hogy növelje az előnyét a harmadik helyen álló, nagy rivális Szekszárd ellen.

ÉTV Érdi VSE – Veszprém Beton KC 23:23 (12:9)
Érd, 300 néző. V: Pech Katalin, Vágvölgyi Mária

ÉTV Érdi VSE legjobb góllövői:
Kőrösiné Sidó Krisztina 7 (4), Pilmayer Márta 4, Őri Cecília 3, Lázár Szilvia 3, Németh Helga 3

Veszprém Beton KC góllövői:
Németh Kriszta 5 (3), Weigel Zita 4, Bognár Zsuzsanna 4, Horváth Viktória (3), Velky Viktória 2, Dr. Karsai Dóra 2 (1), Földes Viktória 2, Smidéliusz Júlia (1)

Kiállítások: 12 ill. 10 perc
Hétméteresek: 8/6 ill. 9/6


Kapcsolódó anyagunk: Megkezdi a tavaszi szereplését a Veszprém Beton

Németh Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.