Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Újraéled a sportbál

2009. február 23. 10:47
A Veszprém Megyei Testnevelési és Sporthivatal aktív munkatársai idén újraélesztik a megyei sportbált, folytatják a hagyományokat, ugyanakkor új színbe is öltöztetik a rendezvényt. A testnevelők bálját bővítették ki megyei sportbállá, és igyekeznek az új igényeknek is megfelelni.
Több mint másfél évtizeden keresztül a Hotel Veszprém nagytermében báloztak a sportbarátok, az akkori – azóta elhunyt - sportigazgató, Tüskés Endre irányította a szervezést.
Az idei eseményt február 27-én (pénteken) 19 órai kezdettel rendezik a Völgyikút Házban, melynek fővédnöke Lasztovicza Jenő, a megyei közgyűlés elnöke. A megnyitót követően egy meglepetésműsorral kedveskednek a szervezők, a vacsora elfogyasztását követően élőzenére táncolhatnak a résztvevők, a szerencsések pedig tombolán nyerhetnek értékes nyereményeket.

- A régi hagyományokat szeretnénk újraéleszteni, viszont sokkal oldottabb hangulatot igyekszünk biztosítani a résztvevők számára. Rövidebb lesz a hivatalos rész, kötetlenebb lesz a program – mondta Rajki Tamás, szervező.

Korábban egy időben rendezték a megyei díjátadó ünnepséget és a bált, idén a két eseményt szétválasztották. Minden év decemberében a Megyeháza Szent István Termében díjazzák Veszprém Megye legeredményesebb utánpótlás, felnőtt és szenior sportolóit, illetve a szakszövetségek edzőit, sportvezetőit. A sportbált pedig két hónappal később rendezik, ahol a középpontban a szórakozás és a baráti beszélgetések állnak.

A sporthivatal igazgatója, Csik Ferenc is már izgatottan várja az eseményt, ahol bizonyára sok ismerős arccal fog találkozni.
- Várjuk a megye sportéletében aktívan tevékenykedő sportolókat, sportvezetőket, illetve mindenkit, aki kedveli a vidám, sportos társaságot. Fő célunk, hogy egy kellemes estét biztosítsunk a bálozók számára, és a szórakozás mellett a régi sportbarátok újra találkozhassanak – mondta Csik Ferenc.
Részletes információkat a www.veszpremsport.hu oldalon találhatnak, vagy érdeklődjenek Rajki Tamásnál a 88/426-211-es telefonszámon.



Csik Ferenc, sportigazgató
Németh Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.