Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C

Polgármesteri kérés a veszprémi kézilabda szurkolókhoz

2008. április 25. 12:47 // Forrás: www.veszprem.hu
"A kézilabda Magyar Kupa legutóbbi döntőjén, Szegeden, a sporthoz és a sportemberekhez méltatlan események történtek. Nem tisztem, hogy elemezzem az idáig vezető utat, de egy dolgot biztosan tudok...
Mint egykori sportoló átéltem nem egy olyan helyzetet, amikor elszabadultak az indulatok és már régen nem arról szólt a dolog, amiről kellett volna, hogy szóljon. A versengésről, a tudásról, a tehetségről, a tiszta küzdelemről és a másik ember tiszteletéről. Mert ez a sport lényege és nem a másik megsemmisítése a pályán, vagy a pályán kívül. Aki ezt nem érti, vagy nem tudja elfogadni, annak nincs helye a SPORT közelében sem.

Éppen ezért arra kérek mindenkit, aki ellátogat szombaton az MKB Veszprém – Pick Szeged összecsapásra, hogy mutasson példát a sport valódi szellemében. Szurkoljunk együtt a veszprémi csapat sikeréért, sportemberhez és sportot szerető közönséghez méltóan. Mutassuk meg, hogy Veszprém – a királynék városa, egyetemi és kultúrváros – elkötelezett a sport nemes céljai iránt, és nem bosszúvágyból kívánja a sikert. Arra kérek mindenkit, hogy tanúsítson józanságot, higgadtságot és mértékletességet. Ne engedjük meg senkinek magunk közül sem, hogy elrontsa és elferdítse a sportba, és Veszprémről szólva: a kézilabdába vetett hitünket és szeretetünket. Én is ott leszek a mérkőzésen, és együtt szurkolok Önökkel, hogy győzelemre vigyük a csapatot és az igazi sportszellemet.

                                                                                                                        Debreczenyi János
                                                                                                                            polgármester"

Füssy Angéla

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.