Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 4. Mónika
Veszprém
21°C
2024. május 4. Mónika
Veszprém
21°C

Megmozgatjuk a várost

2015. augusztus 24. 13:38
Kevesebb mint egy hónap van hátra a negyedik Vehír futógáláig, amikor ismét a rendszeres mozgás egészségmegőrző szerepére hívjuk fel a figyelmet. Találkozzunk szeptember 20-án, vasárnap a verseny központi helyszínén, a Historia kertben!

Egyéni versenyzők, profi sportolók, illetve családok, barátok egyaránt találnak kedvükre való távot a Vehír futógáláján. Aki csak átmozgatná magát, annak a 2 kilométeres útvonalat ajánljuk, a komolyabb kihívást keresők pedig nekivághatnak a 7 kilométeres távnak, a rutinos futók pedig a félmaratonon tehetik próbára magukat szeptembr 20-án, de rövid távú iskolai, valamint 3x7 kilométeres felnőtt váltót is indítunk.

Minden kategória 1-3. helyezettje érem díjazásban részesül. A 7 kilométer és a 21 kilométer abszolút kategória győztesei pénzdíjat is átvehetnek.

Az elmúlt évek folyamatosan növekvő részvételi száma bizonyítja, egyre többen gondolják úgy, hogy eltöltenek velünk egy kellemes délelőttöt a mozgás jegyében. A rövidebb távú versenyeken történő részvétel ingyenes, a nevezési díjas távokra pedig szeptember 10-ig kedvezményesen lehet regisztrálni.

A IV. Vehír futógála részletes versenykiírása ide kattintva érhető el.
Az eseménnyel kapcsolatos információk megtalálhatók a Faceookon is.

vehir.hu
további cikkek
Porga Gyula: Osztom a Veszprém szurkolóinak aggodalmát! Telekom Veszprém Porga Gyula: Osztom a Veszprém szurkolóinak aggodalmát! Porga Gyula is megszólalt a Telekom Veszprém teljesítményével kapcsolatban. A polgármester a szombat este közölt posztjában úgy fogalmazott, hogy ez nem Veszprém, ez nem veszprémi tempó, mert itt következménye van a rossz teljesítményeknek. ma 18:07 Balaton vs. Adria – Ki nyeri az árversenyt? Balaton vs. Adria – Ki nyeri az árversenyt? Örök kérdés, amely újra és újra előkerül a nyaralószezon közeledtével. De tényleg van rá egyértelmű válasz? ma 14:47 Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse 80 évvel ezelőtt alakult meg a Magyar Királyi Honvéd Légierő 101. Puma Honi Légvédelmi Vadászrepülő Osztálya (Ezrede), melynek apropóján városunkban is megemlékezést tartottak a Magyar Tartalékosok Szövetségének Veszprém Megyei Egyesülete szervezésében. tegnap 12:50 Navracsics Tibor: Nyaraló vagy otthon? közélet Navracsics Tibor: Nyaraló vagy otthon? Csütörtökön rendezték meg az egykori gyermekkórház helyszínén, a most új funkciókat ellátó ActiCity rendezvényközpontban a Balaton Konferenciát a Pannon Egyetem és a Portfólió online gazdasági lap közös szervezésében. Az előadók gazdasági szempontból közelítették meg a Balaton szerepét, az esemény nyitóelőadását Dr. Navracsics Tibor, közigazgatási és területfejlesztési miniszter tartotta.   tegnap 11:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.