Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Szépségverseny a pápai Várkertfürdőben

2015. augusztus 26. 14:00
Strandszépe választással egybekötött éjszakai fürdőzéssel búcsúztatja a nyarat a pápai Várkertfürdő pénteken.

A szezonzáró rendezvény fő programjára, a szépségversenyre 16 éven felüli lányok, hölgyek, asszonyok jelentkezését várják a szervezők. A kétfordulós versenyen az indulóknak előbb utcai ruhában, majd fürdőruhában kell bemutatkozniuk a zsűri és a közönség előtt.

A könnyed hangulatú megmérettetésen résztvevők valamennyien ajándékot kapnak, az első három helyezett pedig értékes ajándékokat vihet haza, sőt a közönség is szavazhat a legszebbnek tartott lányra – tájékoztatta hírportálunkat az augusztus 28-ai programról Nagy Zsolt, a Várkertfürdő vezérigazgatója. Hozzátette, a szépségverseny mellett a DRuMSTeRS dobzenekar lép fel az éjszaki fürdőzésen, a forró hangulatú, latinos stílus vélhetően mindenki tetszését elnyeri. A programról ezúttal sem hiányzik majd a diszkó és karaoke parti, no és persze a csillagfényes fürdőzési lehetőség.

-A termálfürdő medencéi, a Termálkert kiúszó medencéje, a Nagytappancs medence és az Adrenalin csúszdatorony üzemel a péntek éjszakai rendezvényen, a legutóbbi hasonló programunkon mindegyiknek nagy sikere volt a vendégek körében – mondta.

A szervezőktől megtudtuk, még várják a csinos lányok jelentkezését a szépségversenyre. A jelentkezési lap letölthető a Várkertfürdő honlapjáról, a létesítmény Facebook oldaláról, de a termálfürdő pénztárában is ki lehet tölteni.

A szezonzáró éjszakai fürdőzés pénteken 21 órakor kezdődik és éjfélig tart, a szépségverseny 21 óra 30-kor indul.
Az időjárási előrejelzés szerint igazi kánikula ígérkezik péntekre, verőfényes napsütéssel és kellemes, 20 fokos éjszakai hőmérséklettel, minden adott lesz tehát egy fergeteges strandpartihoz. (x)

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.