2021. április 20.
//
Konrád, Tivadar névnap

Báloztak a megye sportosai

2009. március 2. 13:20
Péntek este a Völgyikút Étteremben találkoztak a megyei sportvezetői és a sportbarátok. Finom vacsora, kellemes beszélgetések és báli zene gondoskodott a jó hangulatról.

Hét óra körül már gyülekeztek a vendégek, fél óra alatt mindenki elfoglalta a helyét az asztalnál. A rendezvényt Csik Ferenc, veszprém megyei sportigazgató nyitotta meg, majd a rövid hivatalos részt követően egy lendületes tánc- és divatbemutatóval kedveskedtek a szervezők.

A majd fél órás programot követően egy háromfogásos vacsorát fogyaszthattak el a vendégek, a fogások között pedig felidézték a résztvevők a régi emlékeket.

Néhány vállalkozó kedvű vendég az élőzene felcsendülésekor elkezdett táncolni, majd pillantok alatt megtelt a tánctér. Az éjfélkor rendezett tombolasorsoláson számos nyeremény várt gazdára, melyet a támogatók és a megyei tagszövetségek ajánlottak fel. A sorsolást követően hajnalig folytatódott a tánc, a baráti beszélgetésekbe pedig annyira elmerültek a vendégek, hogy vélhetően a bált követően is folytatni fogják.

- Úgy láttuk, mindenki jól érezte magát, így bizton mondhatom, hogy jövőre is megrendezzük a sportbált – mondta Csik Ferenc.

Németh Attila