Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

Remek hétvégét zártak a férfi röplabdások

2009. március 2. 14:05 // Forrás: Company Nyelviskola VRC
Pénteken az igen erős Dág, vasárnap a Debrecen ellen is győzelmet arattak a fiúk.

Nagy tettet hajtott végre a csapat, hiszen a két héttel ezelőtti dupla fordulón elszenvedett vereségek igen érzékenyen érintették a játékosokat. Az elmúlt két hétben rendezték a sorokat, több megbeszélés is volt. A befektetett munka és a látott játék alapján dícséret illet minden játékost.

Company Nyelviskola VRC - Dági KSE 3 : 1 (16, -22, 24, 20)
Veszprém, v: Katona, Újházy

kezdőcsapat:

csere: Horváth Sz., Horváth Á., Tölli P., Salavecz A.
játékos-edző: Szabó Gábor

Lendületesen és jól kezdett a hazai csapat, gyorsan szerzett előnyt meglepett ellenfelével szemben. A második játékban aztán kijöttek a házigazdák hibái, amit a dágiak kihasználtak és egyenlítettek. Később kiderült, hogy a harmadik lesz a mindent eldöntő szett. Ebben fej fej mellett haladtak a résztvevők, hol az egyik, hol a másik klub került minimális előnybe. A házigazdák pontos nyitásokkal, remek ütemű blokkokkal is több pontot szereztek, és ez meghatározóan befolyásolta az izgalmas végjátékot, melyben diadalmaskodtak. A negyedik játszma legelejétől fegyelmezetten, koncentráltan küzdött a Company Nyelviskola, a kritikus pillanatok- ban mindig tudott valaki meglepőt húzni, és végül megérdemelten nyerték meg a mérkőzést a vendéglátók. A veszprémiek a múlt heti két vereség után morálisan is talpra tudtak állni és nagyon fontos győzelmet szereztek.

Szabó Gábor: - Gratulálok a fiúknak és köszönjük szurkolóinknak a biztatást.


Company Nyelviskola VRC - Debreceni EAC 3 : 0 (16,21,27)
Budapest, v: Pőcze, Hóbor

kezdőcsapat:

csere: Horváth Sz., Szalai B., Horváth Á., Tölli P., Salavecz A.
játékos-edző: Szabó Gábor

Ugyanott folytatta jó teljesítményét a VRC, ahol a Dág ellen abbahagyta. Simán nyerte az első játszmát, majd minden ismétlődött a másodikban is, ahol a debreceniek hiába igyekeztek, nem tudtak egyenlíteni. Az utolsó játékban elképesztő izgalmak után alakult ki a végeredmény, ami azt jelenti, hogy csak matematikailag lehet kiejteni a feljutástól a veszprémi csapatot.

Szabó Gábor: - Koncentráltan, fegyelmezetten, jól küzdött mindenki. Ugyanakkor ismét sokat jelentett, hogy drukkereink mellettünk álltak, s biztatásuk mellett nyertük meg a harmadik szettet.

Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.