Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C

Kocsma-körkép – avagy hol mulatnak az egyetemisták?

2015. szeptember 15. 12:23
Egy diplomáért keményen meg kell dolgozni és az is kétségtelen, hogy minden egyetemista mögött áll már néhány áttanult éjszaka, viszont cikkünkben most a szórakozásé lesz a főszerep. Jobban mondva azoké a vendéglátó ipari egységeké, ahol ez lehetővé válik.

Sport Pub

Isteni ételekkel, hatalmas választékkal és remek hangulattal csalogatja a vendégeket, éjjel-nappal nyitva tart, a kiszolgálás pedig kifogástalan. Lefogadom, hogy tízből kilenc embernek azonnal a velős pirítós jut eszébe a Sportról. Ez a ház specialitása, és méltán előzi meg a híre: finom és laktató. A „Tudomány a kocsmában” névre keresztelt programsorozatot (kötetlen beszélgetések a világ dolgairól a tudomány és a mérnökség szemszögéből) is rendszerint itt rendezik meg.

DC Club

A klasszikus keddi DC bulik szerves vegyületét képezik az egyetemi életnek, hiszen a szórakozóhely a felső kampuszon található. Neves DJ-k és állandó italakciók gondoskodnak a hangulatról, alkalomadtán pedig olyan vendégek is fellépnek itt, mint a True Sounds Music lemezlovasai, vagy épp a Paddy And The Rats.

Gesztenyés Sörkert

A finom italok, kedves kiszolgálás és a jó hangulat mindig garantált. Ideális választás, függetlenül attól, hogy egy csendes, beszélgetős, iszogatós estére vágysz-e, vagy kicsit jobban eleresztenéd a gyeplőt. Billiárd és csocsó asztalt is találunk, sőt még sörpong bajnokságokat is szoktak itt rendezni.

Grand Canyon Söröző

A Canyon az a hely, ahonnan biztosan úgy térsz haza, hogy lesz mit mesélned másnap. A zenék stílusát tekintve nem egy szokványos helyről beszélünk: az alternatívtól kezdve a punk-rockon át a retro zenékig mindent hallhatunk, ami igazi felüdülést jelent a mai egyforma és tartalmatlan popzenék mellett.

Ha a hangulat már a tetőfokára hágott, néha még a pult is lángba borul. Hogy miért? Mert miért ne? Az egység rendszeresen biztosít helyet gitár-esteknek. Ja és ha a Canyonban vagy, feltétlenül kóstold meg a hamburgert, elképesztően finom!

Szabó Virág

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.