Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Indul a tavaszi hadjárat / Sok a sérült, de a lelkesedés töretlen a Veszprém FC-nél

2009. március 5. 18:51
Szombaton kezdődnek az NB III. Bakony csoport küzdelmei. A listavezető Veszprém Celldömölkre látogat. Rövid helyzetjelentés a fiúkról.

Focistáink bravúrosan szerepeltek ősszel: tizenkét sikeresen megvívott ütközet mellett mindösszesen három döntetlen volt a mérleg. A mienk negyvenegy alkalommal zörgették meg az ellenfél hálóját, miközben a veszprémi kapuba csak kilencszer került a játékszer. A harmadosztály listavezetője március 7-én (szombaton) 14 órától Celldömölkön folytathatja a – remélhetőleg dicsőséges – menetelést.

- Rengeteg a sérült a csapatnál – tudtuk meg Garai Pétertől az együttes ügyvezetőjétől és játékosától. - Jelenleg tizenkét hadra fogható játékosunk van, ami nagyon megnehezíti a dolgunkat. Elképzelhető, hogy ifjúsági játékosokkal kell kiegészítenünk a keretet. Ennek ellenére nyerni szeretnénk Celldömölkön, akikről tudjuk, hogy egy nagyon jó csapat, s alaposan megerősödtök a szünetben.

Rossz hír a szurkolóknak, hogy a Boromisza fivéreket műteni kell. Nagy valószínűséggel az egész szezont kénytelenek lesznek kihagyni. Babos Barna szintén maródi. Fejes, Foki és Czvetkó pedig influenzával bajlódik. Több edzést kihagytak, így a szombati játékuk erősen kétséges.

Komoly változás azonban nem történt a listavezető keretében, így az őszi sikerek kovácsai együtt küzdhetnek tovább a célokért. A Veszprém FC kölcsönadta Vető Balázst, illetve Straub Ádámot. Az ajkáról igazolt Fehér Kornél viszont erőssége lehet az együttesnek.
A csapat céljaival kapcsolatosan továbbra is óvatos Garai:
– Szeretnénk folytatni az őszi szereplést. Pető Tamás és Orbán Tamás edzőink mentalitásából fakadóan győzni akarunk minden meccsen. Meglátjuk, hogy ez mire lehet elég.  Jó lenne egy szép sikert elérni. 

Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.