Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Sesum hétfőn már edzhet / Visszatért Magyarországra a brutálisan összevert irányító

2009. március 5. 22:23 // Forrás: nso.hu
Megkezdődött a játékos rehabilitációja. Labdás gyakorlatokat még nem, erőnlét fejlesztést már végezhet. A tavaszi idényben valószínűleg már nem játszhat.

A sportnapilap információi szerint Zarko Sesum egy hónap után edzésre jelentkezett Mocsai Lajosnál. Megfelelő ütemben javult az egészségi állapota, ezért visszatérhetett Veszprémbe és csütörtökön már ott is volt csapata edzésén.

A szerb válogatott irányítót arcműtétje után kiengedték a veszprémi kórházból, majd hazájában pihent, s közben kezelésekre járt. Sesum szülei palánkai házában két hetet töltött.

Az MKB Veszprém KC csütörtöki edzésén a Nemzeti Sport megtudta: Sesumnak az orvosok a labdás edzéseket még nem engedik meg, de könnyített erőnléti gyakorlatokat már végezhet társai között. A csapat tagjai és vezetői is reménykednek, hogy Sesum mielőbb felépül.

Amennyiben Sesum állapota az elképzeléseknek megfelelően alakul, akkor nagyjából három hónap múlva léphetne újra pályára mérkőzésen. Addigra azonban már bejeződnek a sportág küzdelmei, így jelen állás szerint már csak a következő szezonban lehet az MKB segítségére a kiválóság.

Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.