Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C

Itthon tartották a kupát az ifjú röpisek

2009. március 8. 23:08 // Forrás: Company Nyelviskola VRC
Serdülő csapatunk kiválóan szerepelt a Megyei Röplabda Szövetség által rendezett SZL-BAU Kupán.

A tornán igen motiváltan és lelkesen játszó veszprémi fiúk mindhárom ellenfelüket legyőzték és szettveszteség nélkül nyerték el a kupát.

A felkészülési torna jó időpontban került megrendezésre, hiszen csapatunk az országos döntőre készül. A ma látott lelkes játékkal és hibák javításával a hazai rendezésű második elődöntőn teljesíthetik az országos döntőbe kerülést, ott akár komoly helyezést is elérhet a tehetséges társulat.

Eredmények:

Győri Jedlik-Company Nyelviskola VRC 0-2
Komarno VK-Budapest Válogatott 2-0
Győri Jedlik-Komarno VK 0-2
Company Nyelviskola VRC-Budapest Válogatott 2-0
Budapest Válogatott-Győri Jedlik 1 - 2
Komarno VK-Company Nyelviskola VRC 0 - 2

Legsportszerűbb csapat: Budapest Válogatott

Legjobb játékosok:

Zámbó Tamás /Győri Jedlik/
Egyed Zsolt /Budapest Válogatott/
Ferenczi Péter /Komarno VK/
Szombath Gergely /Company VRC/

A csapat:
Szombath Gergely
Kráml Szilveszter
Ládonyi Róbert
Myszöglád Dániel
Garamvölgyi Olivér
Szűcs Péter
Saitz Balázs
Ajkai Dávid

edző: Holdinger Szilárd

Zatkalik Dávid
további cikkek
Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged férfi kézilabda BL Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged A Szeged 31-30-ra kikapott a Barcelona otthonában csütörtök este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. ma 22:39 Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! Veszprém Handball Club Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! A második félidőben 10-1-es szériát produkáló, kitűnő egyéni teljesítmények egész sorát felvonultató Veszprém 41-28-ra nyert a francia bajnok Paris Saint-Germain vendéglátójaként a kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki csoportrangadóján. ma 20:16 Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. ma 21:58 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 32. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok és Copa América-győztes Argentína vezet. ma 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.