Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

BL-sorsolás után, örökrangadó előtt

2009. március 11. 21:39
Villáminterjú Eklemoviccsal, Gállal és Iváncsik Gergővel. Az MKB klasszisait a leendő ellenfelekről, a Ciudad Realról és a Pick Szegedről kérdeztük.

 

Eklemovics Nikola:

"A Ciudad személyében a világ egyik legerősebb csapatával kerültünk szemben. Meggyőződésem, hogy itt már mindegy, hogy idegenben, vagy hazai pályán kezdjük a párharcot. 120 percen keresztül kell koncentrálnunk, hogy ha eredményesek szeretnénk lenni."

 

 

Gál Gyula:

"Megmondom őszintén, hogy én a Ciudad Realt vártam. Gondoltam, hogy a nagycsapatokat összesorsolják az úgymond keleti blokkal. A német csapatokat pedig egymásnak eresztik. A végső elszámolás tekintve viszont teljesen mindegy, hogy most kivel játszunk, hiszen mi évek óta BL-t szeretnénk nyerni. Ahhoz, hogy a csúcsra fel tudjunk érni, mindenkit meg kell verni. Ez így van idén is, ezért nagyon várjuk már az első ütközetet. Persze addig még nagy feladatok várnak ránk. A hétvégén máris rangadó a Szeged ellen, amelynek nagyon erős a játékosállománya. Eddig sok volt a sérültjük, ők viszont most felépültek. Ennek köszönhetően nagyon hosszú lett a cserepadjuk, minden poszton tudnak cserélni. Veszprémben azért nehéz dolguk lesz, hiszen nagyon jó közönségünk van, akik remélem, hogy győzelembe fognak hajszolni bennünket."

Iváncsik Gergő:

"Ezen a szinten már nincsen könnyű ellenfél. A spanyolokat kaptuk, velük kell megküzdenünk a céljainkért.  A Szegeddel mostani felállásukban még nem játszottunk. Amikor legutóbb nyertünk ellenük, akkor nagyon foghíjasak voltak, sok volt a sérültjük. Nagyon bízom benne, hogy egy igazán jó meccset játszunk velük a hétvégén, s  remélem, hogy ezúttal is mi nyerünk."
 

Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.