Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C

Rendkívüli az érdeklődés az MKB Veszprém - Ciudad Real mérkőzés iránt / - A jegyek két óra alatt fogytak el -

2009. március 17. 14:02
A kitartóbbak kedd reggel 8 óta álltak sorba a Veszprém Aréna jegypénztáránál. Ők a helyszínen szurkolhatnak.

A szokásosnál is nagyobb érdeklődés övezi az MKB Veszprém KC soron következő hazai BL mérkőzését. Nem csoda, hisz ellenfelük a címvédő spanyol Ciudad Real. A kedden délelőtt 11 órától értékesített többszáz jegy ottjártunkkor, azaz délután egy körül már elfogyott, csak a bérletesek élhettek elővásárlási jogukkal. Az aréna előtt megkérdezett fiatal pár két órát állt sorba két apró csemetéjével, de ők is csak azért jutottak belépőhöz, mert van bérletük is.

Németh Csaba, a klub szakosztályvezetője a VeHírnek elmondta: az előzetes jegyigényt figyelembe véve korlátozásokat voltak kénytelenek bevezetni. Így az internetes értékesítésre ezúttal  nem volt mód, és egy személy csak négy darab jegyet vihetett haza. 

Az ellenfél klub jegyigénylésének még nem zárult le a határideje, de a kérelem bármelyik pillanatban megérkezhet. A szabályok szerint a férőhelyek számának 10%-át fenn kell tartani számukra.  A szakosztályvezető így még nem tudta megmondani, lesz-e lehetőség ezután belépőhöz jutni, csak az biztos, hogy nem mindennapi eseményeknek lehetnek tanúi azok, akik elég fürgék és kitartóak voltak ma reggel.

Zatkalik-Peresztegi Virág
további cikkek
Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged férfi kézilabda BL Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged A Szeged 31-30-ra kikapott a Barcelona otthonában csütörtök este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. tegnap 22:39 Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! Veszprém Handball Club Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! A második félidőben 10-1-es szériát produkáló, kitűnő egyéni teljesítmények egész sorát felvonultató Veszprém 41-28-ra nyert a francia bajnok Paris Saint-Germain vendéglátójaként a kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki csoportrangadóján. tegnap 20:16 Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. tegnap 21:58 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 32. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok és Copa América-győztes Argentína vezet. tegnap 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.