Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Magyar Telekom ellenzi a tervezett internetadót

2008. április 26. 12:03 // Forrás: Echo TV
A Magyar Telekom Távközlési Nyrt. ellenzi a tervezett internetadót, mert úgy véli, nem segít abban, hogy Magyarország és a fejlett nyugat-európai országok közötti digitális szakadékot mielőbb sikerüljön áthidalni – mondta Winkler János vezérigazgató-helyettes pénteken tartott győri sajtótájékoztatóján.
Ezzel összefüggésben a szakember közölte, minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy az internetadó ne kerüljön bevezetésre. Winkler János tájékoztatása szerint egy év alatt megháromszorozódott az ügyfélforgalom a T-Mobil széles sávú internethálózatán, az adatforgalom pedig 16-szorosára nőtt.

A T-Mobil széles sávú hálózata már 143 településen érhető el. A szolgáltatást az ország lakosságának 55 százaléka veheti igénybe. Újabban a Balaton mentén kapcsoltak be településeket, hogy a nyaralók zökkenőmentesen használhassák a szolgáltatást. Győr-Moson-Sopron megyében pedig legutóbb Kapuváron teremtették meg a szolgáltatás feltételeit. Győrött a beltéri lefedettség szintjét jelzi, hogy a lakások 30 százalékában lehet használni a mobil internetet. A cég két győri alapítványnak notebookot és egy-egy éves mobil internet-előfizetést ajándékozott. Borkai Zsolt polgármesternek felajánlottak agy notebook-ot a sajtótájékoztatón, azonban a város első embere bejelentette, az eszközt pályázat útján a város egyik intézményének adják át.
Füssy Angéla
további cikkek
Van jövője az Óváros Piacnak? Van jövője az Óváros Piacnak? Gerstmár Ferenc, a Lehet Más a Politika önkormányzati képviselője a kistermelők – és az EKF gazdátlan projektjének, az Óváros Piacnak – fontosságáról beszélt a hétfő reggeli sajtótájékoztatón. tegnap 13:59 Balatonalmádiban dőlhet el az új köztársasági elnök kiléte Balatonalmádiban dőlhet el az új köztársasági elnök kiléte A kormánypártok szerdán és csütörtökön, Balatonalmádiban tartják a parlament tavaszi ülésszakát megelőző frakcióülésüket, amelyen döntenek az új államfőjelölt személyéről is - közölte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. 2024. február 19. 17:05 Kezd testet ölteni egy baloldali formáció Veszprémben Adamecz Zoltán főszereplésével választás 2024 Kezd testet ölteni egy baloldali formáció Veszprémben Adamecz Zoltán főszereplésével Egyelőre zárt ajtók mögött, de már lehet, hogy formálódik egy baloldali együttműködés Veszprémben. Csütörtökön az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért Egyesület tagsága találkozott egy belvárosi vendéglátóhelyen az LMP-s Gerstmár Ferenccel és a párt országos társelnökével, Ungár Péterrel. Habár a találkozó zárt ajtók mögött zajlott, portálunk megpróbálta kideríteni, hogy mi történt valójában csütörtök este. Jelenleg több ellentmondás is van még a történetben, de az már körvonalazódik, hogy a baloldal zöldebbik fele igyekszik felsorakozni Adamecz mellett. 2024. február 19. 11:59 Lemondott Balog Zoltán közélet Lemondott Balog Zoltán Balog Zoltán református püspök a február 16-ai Zsinat értekezletén lemondott lelkészi elnöki tisztségéről.   2024. február 16. 17:55

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.