Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Itt épülhetnek lakóparkok idén Veszprémben

2016. február 10. 12:22
Jó hír az lakáskeresőknek, hogy több lakópark építése kezdődik meg idén a városban. Mutatunk néhány képet, hogy hol. Van, ahol már javában zajlanak a munkálatok.

Veszprémi vállalatvezetőkkel egyeztetett Seszták Miklós fejlesztési miniszter hétfőn a Villa Mediciben, ahol sok más egyéb mellett szóba került, hogy mennyire égető szükség lenne a városban ingatlanok építésére. Ez régóta téma, és mi is többször foglalkoztunk vele, többek között itt és itt. Porga Gyula a tanácskozáson megnyugtatott mindenkit, hogy számos lakópark építése még az idén elkezdődik.

Főleg magánberuházásból ezeken a helyeken:

A Munkácsy utcában a volt nyomda helyén tábla is jelzi, hogy lakópark épül majd.

Sorompó utca. Itt már javában bontják az előző épületek maradékát, hogy a Cédrus lakóparkot kibővítsék. A hírek szerint 80 lakással.

Cholnokyváros, a Lidl és a Stop Shop bevásárlóközpont között, a Rómer Flóris utca. Itt is elkezdték már a munkát. A Flóris lakóparkot a VKSZ Zrt. alakítja ki.

Úgy tudjuk, hogy magánberuházásból a Takácskert mellett egy 600 lakásos lakópark építése kezdődik idén.

Amint látszik, van két hely, ahol még egyetlen kapavágás sem történt. Ezeknél a mikortól kérdésnek is utánajárunk, amint tudunk részleteket, közöljük őket a vehiren.

Ge. Á.
további cikkek
LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek Idén rendezik meg 10. alkalommal a World Robot Olympaid LEGO robotépítési és programozási versenyt, melynek RoboMission elnevezésű negyedik regionális elődöntőjét péntek délelőtt tartották meg a Völgyikút Házban.   tegnap 8:28 Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Nem a MÁV döntött úgy, hogy mozdony flottáját néhány klasszikus darab újbóli beindításával bővíti. Egészen más oka volt, hogy péntek délután egy gőzmozdony többször is megtette a Veszprém és Hajmáskér közötti szakaszt a sínpályán. tegnap 8:30 Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. 2024. április 26. 14:11 WHO: a magyar 11 évesek negyede ivott már alkoholt WHO: a magyar 11 évesek negyede ivott már alkoholt Az Egészségügyi Világszervezet legfrissebb tanulmányából aggasztó kép rajzolódik ki: a magyar serdülők a világ élvonalában vannak az alkohol kipróbálásában. ma 8:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.