Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

PELSO Camping: a megújult nyaralóhely munkatársak jelentkezését várja

2016. február 18. 10:45
Érkeznek az új, szlovén illetve olasz gyártású szuper mobilházak az alsóörsi PELSO (ex Európa) kempingbe.

A tervek szerint halad a látványos felújítás is a május 1-jei nyitásra – tudtuk meg a népszerű kemping fejlesztésén dolgozó társaság képviselőjétől. A nagy terasszal ellátott mobilházak belülről is tágasabbak és sokkal korszerűbbek a korábbiaknál, nem csak kényelem, de dizájn szempontjából is megfelelnek a minőségi turizmus követelményeinek. Május 1-jétől szeptember 30-ig tervezi az idén új névvel nyitó PELSO Camping tulajdonosa az üzemeltetést. A szezonra már 200 db 4+2 és 6+2 férőhelyes mobilház, 600 sátor-illetve lakókocsi parcella, bungalók, saját strand, 2 medence, ingyenes csúszda, főszezonban gyermek animáció és bérelhető vízi eszközök várják a vendégeket, közvetlenül a vízparton.

Továbbra is a nyári tömegturizmusra fókuszálnak, szeretnének új célcsoportokat megszólítani, és számítanak az eddigi vendégkörre is: például májusban a horgászokra, júniusban a fesztiválozókra, július-augusztusban a családosokra és mindenkire, aki a régióban kirándul, sportol vagy csak több időt szeretne tölteni a természetben, a Balaton parton.

A szolgáltatások köre is bővül, melyeket részben automatizáltan tervezik elérhetővé tenni korszerű infrastrukturális fejlesztésekkel. Az emberi tényező nélkülözhetetlen egy jól működő kemping életében, így sok új munkatársra is szükségük lesz. A megújult alsóörsi PELSO (ex Európa) Camping bővülő csapatába várja új munkatársak jelentkezését takarító, kertész, karbantartó, udvaros, biztonsági őr, recepciós, recepció vezető, animátor, úszómester munkakörökben. (jelentkezés fényképes önéletrajzzal, motivációs levéllel: allas@pelsocamping.hu bérigény megjelöléssel).
(X)

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.