Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C

Puljezevics elvágyódik Szegedről?

2009. március 20. 14:29 // Forrás: delmagyar.hu
Az MKB Veszprém KC legnagyobb honi riválisának egyik legértékesebb játékosa, Nenad Puljezevics nem boldog Szegeden. A klasszis a delmagyar.hu-nak nyilatkozott.

A meccseken sem a régi: nem őrjöng, nem rángatja a hálót, nem harap a labdába, teljesen visszafogott lett.

– Mi történt Puljezevics Nenaddal? Nagyon megváltozott!
– Nem vagyok boldog!

– Ez nagyon rövid válasz. Már bocsánat: csak a vak nem veszi észre, hogy valami történt. Mi a baj?
– Nincs nagy baj. Csak teszem a dolgom. Tizenkilenc éve vagyok profi sportoló, eddig sok jó csapatban játszottam, ezért úgy gondolom, hogy jelentős tapasztalattal rendelkezem. Voltak elképzeléseim, de nem valósultak meg. Ha nem gond, nem részletezném ezeket.

– Ezért mondott le a csapatkapitányi titulusról?
– Én a csapatot képviseltem. Voltak meglátásaim, elképzeléseim. Ezt jeleztem a vezetőknek is, megbeszéltem velük sok mindent. De nem történtek változások, ezért nem láttam értelmét a kapitányságnak.

– Nincs hálórángatás, nincs labdaharapás, ökölrázás. A szurkolók ezt nagyon hiányolják. Nem is látjuk már a régi Puljezevicset a pályán?
– Egyelőre nem. Arra koncentrálok, hogy jól védjek, mindent megtegyek a győzelemért. Nekem is az a célom, hogy sikeres legyen a csapatom.

– Viselkedése, őrjöngése egy-egy védés után még nagyobb lendületet adott a szurkolóknak. Extázisba estek tőle, Puljezevics Nenad volt az isten!
– Rajtam kívül még 13 játékos alkotja a csapatot. Nem én vagyok az egyszemélyes csapat, nem Puljezevics Kézilabda Klubnak hívják az együttest, hanem Pick Szegednek. Nem rólam szól egy-egy meccs, hanem 14 kézilabdásról, akik a csapatot alkotják.

– De Pukit szereti legjobban a közönség. Nem így érzi?
– Én is szeretem őket. Csak hálával tartozom nekik. A drukkerekre nagy szükségünk van, sokat segítenek nekünk.

– A nagy változás mögött talán az áll, hogy szeretne eligazolni?
– Nem tagadom, ez is belejátszik a viselkedésembe. Hetedik idény óta vagyok a Szeged játékosa.

– Egy párkapcsolatban azt mondják, hét év a vízválasztó.
– Ez jó, erre nem is gondoltam. Télen beszélgettem a vezetőkkel. Elmondtam az elképzeléseimet, azt, hogy milyen feltételekkel maradok a Pickben. Még másfél évig él a szerződésem, éppen ezért gondolkodnom kell a jövőmről. Egyelőre távol állnak egymástól az elképzelések.

– Ez azt jelenti, hogy maradna a Pick játékosa?
– Az idény végéig biztos, hogy a Szegedben játszom, lehet, hogy 2010-ben is a Picket erősítem, talán utána is maradok, de erre szerintem kicsi az esély.

– Van más csapat a képben?
– Mindig akad, aki szívesen látna a soraiban. Mivel élő szerződésem van, jelenleg ki kellene vásárolni.

– Ez pedig nem kis pénz, hiszen a Pick egyik legértékesebb játékosa!
– Éppen emiatt egyelőre konkrét ajánlattal nem szolgálhatok. Most itt játszom, itt kell teljesítenem. Rendesen edzek, rendesen védek, ez a dolgom, mert profi vagyok.

– Európai trófeája még nincs. Idén lesz már a vitrinjében ilyen serleg?
– Szeretnénk megnyerni a KEK-et. De ez irtózatosan nehéz lesz. A Nordhornon semmilyen nyomás nem lesz, így már ez a párharc kőkeménynek ígérkezik. De továbbjutunk! Utána pedig ott van a spanyol Valladolid, amelyik bombaerős, idén megverte a Ciudad Realt és Barcelonát is. Nagyon nehéz feladat vár ránk, de szeretnénk jól szerepelni a KEK-ben.

– Akkor nem lesz hálórázás?
– Egyelőre nem. Azt nem mondom, hogy soha, de egyelőre nem!

delmagyar.hu [Süli Róbert]
 

vehir.hu
további cikkek
Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged férfi kézilabda BL Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged A Szeged 31-30-ra kikapott a Barcelona otthonában csütörtök este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. tegnap 22:39 Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! Veszprém Handball Club Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! A második félidőben 10-1-es szériát produkáló, kitűnő egyéni teljesítmények egész sorát felvonultató Veszprém 41-28-ra nyert a francia bajnok Paris Saint-Germain vendéglátójaként a kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki csoportrangadóján. tegnap 20:16 Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. tegnap 21:58 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 32. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok és Copa América-győztes Argentína vezet. tegnap 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.