Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Előkerült a gázriasztó-pisztoly is piros lámpánál / Türelmetlen kamionos a 8-ason

2008. április 26. 13:21
Egy budapesti autós és egy kamionos között akadt nézeteltérés Körmendnél a 8-as főúton pénteken. Az autós szerette volna megelőzni a kamiont, mire annak sofőrje egy gázriasztó-pisztolyt kapott elő. A körmendi rendőrség garázdaság gyanúja miatt indított eljárást.
A két sofőr a 8-as főúton ment a főváros felé. Csákánydoroszló környékén a budapesti autós szerette volna megelőzni az előtte haladó kamiont, csakhogy közben a kamionsofőr is előzésbe kezdett. Körmendre érve a személyautó vezetője kiszállt, és kérdőre vonta a kamionsofőrt, aki erre egy pisztolyt dugott ki az ablakon - közölte Gábriel Gábor őrnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A megfenyegetett autós értesítette a rendőrséget, akik Zala megyében egy benzinkútnál tartóztatták fel a kamionost. A fegyvert lefoglalták. Garázdaság gyanújával indult eljárás az ügyben.

Füssy Angéla
további cikkek
Ezeket a termékeket lopják el a legtöbben Ezeket a termékeket lopják el a legtöbben Szinte nincs olyan üzletlánc, ahol ne tapasztaltak volna emelkedést a bolti lopásokban az elmúlt évben. A kereskedők több védekező intézkedést is bevezettek a tolvajok ellen. Cikkünkben bemutatjuk, hogy mely mik jelenleg a slágertermékek a bolti lopásoknál. ma 11:32 Van jövője az Óváros Piacnak? Van jövője az Óváros Piacnak? Gerstmár Ferenc, a Lehet Más a Politika önkormányzati képviselője a kistermelők – és az EKF gazdátlan projektjének, az Óváros Piacnak – fontosságáról beszélt a hétfő reggeli sajtótájékoztatón. tegnap 13:59 Balatonalmádiban dőlhet el az új köztársasági elnök kiléte Balatonalmádiban dőlhet el az új köztársasági elnök kiléte A kormánypártok szerdán és csütörtökön, Balatonalmádiban tartják a parlament tavaszi ülésszakát megelőző frakcióülésüket, amelyen döntenek az új államfőjelölt személyéről is - közölte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. 2024. február 19. 17:05 Kezd testet ölteni egy baloldali formáció Veszprémben Adamecz Zoltán főszereplésével választás 2024 Kezd testet ölteni egy baloldali formáció Veszprémben Adamecz Zoltán főszereplésével Egyelőre zárt ajtók mögött, de már lehet, hogy formálódik egy baloldali együttműködés Veszprémben. Csütörtökön az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért Egyesület tagsága találkozott egy belvárosi vendéglátóhelyen az LMP-s Gerstmár Ferenccel és a párt országos társelnökével, Ungár Péterrel. Habár a találkozó zárt ajtók mögött zajlott, portálunk megpróbálta kideríteni, hogy mi történt valójában csütörtök este. Jelenleg több ellentmondás is van még a történetben, de az már körvonalazódik, hogy a baloldal zöldebbik fele igyekszik felsorakozni Adamecz mellett. 2024. február 19. 11:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.