2020. január 20. // Sebestyén névnap

Foglalkoztató füzet a Bakonyból

2016. március 7. 15:11
Bakony-Balaton TDM / bakony-balaton.hu
Izgalmas foglalkoztató füzetet adot ki a Bakony és Balaton térsége. A kedves anekdotákkal és érdekes feladatokkal színesített kiadvány főszereplője a szeretnivaló kabalafigura, Sün Berci.

Az Utazás Kiállításon debütált kiadvány kifejezetten gyermekek számára készült, de az egész család örömét lelheti benne a megfejtések kutatása közben. Bercivel kalandozva játékos módon tárul fel előttünk a vidék számos érdekessége, látnivalója.

A kalandok során a kicsik pecséteket gyűjthetnek, ami nem marad jutalom nélkül. Öt pecsét megszerzése után egy Bercis bögrét vagy kulacsot kapnak, aki pedig mind a 10 pecséttel büszkélkedhet, Bercis pólóban kalandozhat tovább.

A Bakony és Balaton vidékén, a foglalkoztató füzet feladatait megoldva mi is a történet részévé válunk. A Találd meg utad Bercivel! című kiadvány húsvéttól már a helyi Tourinform irodákban, szállás- és látogatóhelyeken várja a kis kalandorokat.

vehir.hu

További cikkek

A Balaton az egyik legizgalmasabb turisztikai terület
A Balaton az egyik legizgalmasabb turisztikai terület
Ötödik alkalommal rendezték meg hétfőn a Pannon Egyetemen a Balatoni Turisztikai Kutatóintézet szakmai konferenciáját a régiót érintő legújabb kutatások kapcsán. A téma az EKF érintettség kapcsán különösen érdekes.
Újabb milliárdok balatoni strandfejlesztésekre
Újabb milliárdok balatoni strandfejlesztésekre
Elindul a balatoni strandok fejlesztésének harmadik üteme ötmilliárd forintos hazai forrásból, ezen felül pályázati lehetőség nyílik valamennyi balatoni csúszda megújítására jövő nyárig - jelentette be Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója pénteken Siófokon.
Irány a világ! – Tíz úti cél 2019-re
Irány a világ! – Tíz úti cél 2019-re
Semmi sem tágítja annyira a horizontunkat, mint az idegen tájak és különböző kultúrák megismerése, de önmagában már az a tény, hogy a bolygónk egy gyönyörű hely, elég erős érv, hogy 2019-ben minél többször kerekedjünk fel. Mutatok tíz izgalmas úti célt az irányadó utazási magazinok, a hellomagyarorszag.hu és a saját véleményem alapján.
2020-ra megépül a veszprémi várlift
2020-ra megépül a veszprémi várlift
Uniós forrásból, közel 1,4 milliárd forint értékű turisztikai fejlesztés részeként épül panorámalift és turisztikai központ a vár keleti oldalán.
Megújult a bakonybéli plébániatemplom
Megújult a bakonybéli plébániatemplom
Átadták a felújított bakonybéli Szent Mauríciusz és vértanútársai plébániatemplomot szombaton.
2020. január 20. // Sebestyén névnap