Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 3. Ferenc
Veszprém
-2°C
2023. december 3. Ferenc
Veszprém
-2°C

Már mobilalkalmazással is vásárolhatnak mozijegyet a veszprémiek

2016. március 10. 15:02
A magyar fejlesztésű Simple alkalmazás és a Cinema City együttműködésének köszönhetően mától a pénztárnál való sorban állás nélkül, mindössze a mobiljukon vásárolt jegyek felmutatásával is beléphetnek a mozihálózat veszprémi termeibe a látogatók.

A piacvezető Cinema City mozihálózat a saját weboldalán kívül Európában először a magyar fejlesztésű Simple alkalmazásnak engedélyezte, hogy értékesítse a jegyeit. Az ingyenes, szolgáltató független és bármelyik bank MasterCard, Maestro, Visa, vagy American Express kártyájával használható applikációban a veszprémi mozi repertoárjából megadhatjuk a filmet, az időpontot, kiválaszthatjuk a nézőtéri helyet és a jegyek pontos típusát. A belépéskor csak a telefonunkat kell felmutatnunk, így nem kell a jegypénztárnál sorban állnunk.

„A Simple alkalmazással az a célunk, hogy a lehető legtöbb felhasználónak a lehető legtöbb elfogadóhelyen tegyük könnyebbé az életét. Veszprémben is intenzív a jelenlétünk: a mozijegyvásárlás mellett számos kulturális és sport programra válthatunk belépőt, több helyről rendelhetünk ételt, GPS koordinátáink alapján intézhetjük a köztéri parkolásunkat és vásárolhatunk e-matricát az alkalmazáson belül” – mondta Benyó Péter, a Simple alkalmazást fejlesztő OTP Mobil ügyvezetője.

A piacvezető mozihálózattal kötött együttműködés eredményeképpen Budapesten bármelyik nagyobb moziban elfogadják a Simple alkalmazásban vásárolt, telefonon felmutatott belépőjegyet. Ezen felül Debrecenben, Győrben, Kaposváron, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szombathelyen, Sopronban, Szegeden, Székesfehérváron, Szolnokon és Zalaegerszegen sem kell már a pénztárnál sorban állnia a felhasználóknak. Az applikáció fejlesztői bíznak abban, hogy a parkolási díjfizetési szokásokhoz hasonlóan a mozijegy vásárlás megszokott folyamatát is felülírja majd az okostelefonok által biztosított kényelmesebb és gyorsabb megoldás.

vehir.hu
további cikkek
Veled végtelen – jön az 1x1 fesztivál Veled végtelen – jön az 1x1 fesztivál Szeptember 21-23. között az Acticityben rendezik meg az EKF támogatásával megvalósuló, a Három Királyfi Három Királylány alapítvány által szervezett fesztivált. Koncertekre, kulturális eseményekre, kommunikációs és gasztronómiai workshopra várják az érdeklődőket. 2023. szeptember 20. 15:24 Azahriah és Desh népszerűsége töretlen, Harry Styles és Eminem a leghallgatottabb külföldi előadó Azahriah és Desh népszerűsége töretlen, Harry Styles és Eminem a leghallgatottabb külföldi előadó A hazai közönség legtöbbször Azahriah és Desh Pullup című számát hallgatta a Spotify-on, mely majdnem 6,5 millió lejátszást ért el 2022-ben. Ugyanezen a zenei streamingszolgáltatón a világ legnépszerűbb dalának Harry Styles As It Was című dala tekinthető, amit több mint 1,7 milliárdszor játszottak le a platformon tavaly. 2023. július 11. 14:06 Nem csak a zenéről szól az EFOTT Nem csak a zenéről szól az EFOTT Jövő héten, július 12. és 16. között rendezik meg az EFOTT-ot a Velencei-tónál. A rendezvény házigazdája a Pannon Egyetem. 2023. július 6. 15:42 Színes programkavalkáddal ünneplik az EKF félidejét Európa Kulturális Fővárosa Színes programkavalkáddal ünneplik az EKF félidejét Hihetetlen, hogy lassan eltelt hat hónap az évből, és elérkeztünk az Európa Kulturális Fővárosa évad félidejéhez. A szervezők ezt egy színes, mozgalmas, többnapos rendezvénysorozattal, a Felezővel ünneplik meg. Ajánlunk néhány programelemet a kínálatból. 2023. június 13. 15:36

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.