Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Tóth Viktor az év rendőre Füreden

2008. április 26. 14:05
Az idén Tóth Viktornak ítélte oda a balatonfüredi képviselőtestület az év rendőre díjat. A törzszászlós április 23-án, Szent György napján az ünnepi állománygyűlésen vette át a kitüntetést. Füred még mindig az ország legbiztonságosabb városa.
Anda György városi rendőrkapitány az ünnepségen elmondta, hogy az idén 25 éves kapitányság személyi állománya a megalakulás óta teljesen kicserélődött. A Fürdő utcai épületet már belakták, hamarosan pedig aláírják a városvezetéssel azt a megállapodást, amely által megújulhat a kapitányság teljes épülete. Öt év alatt, évenként 10 millió forintot költenének a rekonstrukcióra, melyet fele-fele arányban finanszíroznak majd az önkormányzattal. Dr. Bolcsik Zoltán megyei főkapitány szerint a füredi rendőröknek köszönhető, hogy az ország egyik legbiztonságosabb települése a Balaton-parti város, és az ő felelősségük, hogy ez így is maradjon. A rendőrnapon számos megyei és városi rendőrségi elismerést is átadtak, illetve kihirdették az esedékes előléptetétéseket is.
Füssy Angéla
további cikkek
Ezeket a termékeket lopják el a legtöbben Ezeket a termékeket lopják el a legtöbben Szinte nincs olyan üzletlánc, ahol ne tapasztaltak volna emelkedést a bolti lopásokban az elmúlt évben. A kereskedők több védekező intézkedést is bevezettek a tolvajok ellen. Cikkünkben bemutatjuk, hogy mely mik jelenleg a slágertermékek a bolti lopásoknál. ma 11:32 Van jövője az Óváros Piacnak? Van jövője az Óváros Piacnak? Gerstmár Ferenc, a Lehet Más a Politika önkormányzati képviselője a kistermelők – és az EKF gazdátlan projektjének, az Óváros Piacnak – fontosságáról beszélt a hétfő reggeli sajtótájékoztatón. tegnap 13:59 Balatonalmádiban dőlhet el az új köztársasági elnök kiléte Balatonalmádiban dőlhet el az új köztársasági elnök kiléte A kormánypártok szerdán és csütörtökön, Balatonalmádiban tartják a parlament tavaszi ülésszakát megelőző frakcióülésüket, amelyen döntenek az új államfőjelölt személyéről is - közölte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. 2024. február 19. 17:05 Kezd testet ölteni egy baloldali formáció Veszprémben Adamecz Zoltán főszereplésével választás 2024 Kezd testet ölteni egy baloldali formáció Veszprémben Adamecz Zoltán főszereplésével Egyelőre zárt ajtók mögött, de már lehet, hogy formálódik egy baloldali együttműködés Veszprémben. Csütörtökön az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért Egyesület tagsága találkozott egy belvárosi vendéglátóhelyen az LMP-s Gerstmár Ferenccel és a párt országos társelnökével, Ungár Péterrel. Habár a találkozó zárt ajtók mögött zajlott, portálunk megpróbálta kideríteni, hogy mi történt valójában csütörtök este. Jelenleg több ellentmondás is van még a történetben, de az már körvonalazódik, hogy a baloldal zöldebbik fele igyekszik felsorakozni Adamecz mellett. 2024. február 19. 11:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.