Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

3 módszer, amivel Amszterdamba repülhet olcsó repülőjeggyel

2016. március 21. 16:09
Ha az európai nagyvárosok kerülnek szóba, akkor Amszterdam mindenképpen helyet kap a kedvelt helyszínek listáján.

Népszerűségét egyedi hangulata mellett különleges városképének és az ott megtalálható izgalmas látnivalóknak is köszönheti. Legyen szó hosszabb pihenésről, vagy csak egy háromnapos kiruccanásról, a repülőjegy Amszterdamba ma már rendkívül kedvező áron elérhető. S hogy mégis mire érdemes odafigyelni online foglalás alkalmával? A paravion.hu most három olyan fontos dolgot szedett össze, amelyekre mindenképpen érdemes ügyelni akkor, ha a repülőjegy Amszterdamba szól.

Tervezés a titka mindennek!

Utazás során nem csak a szállásfoglalásra, vagy az utasbiztosítás megkötésére szoktunk odafigyelni, hanem bizony már jó előre szabadságot veszünk ki a tervezhetőség érdekében. Amennyiben már megvan a körülbelüli időpont, úgy mindenképpen érdemes mihamarabb foglalni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az indulást megelőzően másfél-két hónappal érhetőek el a leginkább kedvező repjegy árak. A repülőjegy Amszterdamba online foglalás keretein belül körülbelül ennyivel előre valósítható meg, sokkal korábban nem érdemes foglalkozni ezzel, ugyanis a légitársaságok több hónappal az indulás előtt még meg sem nyitják a vonatkozó online felületeket.

Rugalmas foglalási elképzelések

Szabadidős elfoglaltságról szó lévén érdemes rugalmasan megközelíteni a foglalás kérdését. Nem muszáj ragaszkodnunk egy előre meghatározott naphoz, így a tájékozódás során célszerű néhány napra vonatkozóan szűrni a légitársaságok ajánlatai között. Könnyen lehet, hogy míg pénteken, vagy hétfőn méregdrága a repülőjegy Amszterdamba, addig szerdán, vagy valamelyik éjszakai járatra foglalva jelentős összegeket spórolhatunk. Ideje lenne annak a tévhitnek is véget vetni, miszerint kizárólag a fapados járatokkal takaríthatunk meg pénzt. Amennyiben időben foglalunk, és minden információ birtokában történik a repülőjegy Amszterdamba történő lefoglalása, úgy a hagyományos légitársaságok ajánlatai között is találni lehet kedvezőt- akár a Business osztályon is.

Hírlevél, a barátunk!

Ha gyakran utazunk külföldre, vagy kifejezetten amszterdami tartózkodást tervezünk, megéri már jó előre feliratkozni a légitársaságok, vagy egy adott repülőjegyes portál hírlevelére. Ennek köszönhetően időben tájékozódhatunk olyan akciós ajánlatokról, melyekkel sokat spórolhatunk az utazás alkalmával. A hírlevél nem minden esetben felesleges, s különösen így van ez akkor, ha a takarékoskodást és a megfelelő információáramlást szolgálja.

Kultúra és egyedi városkép egy helyen

A repülőjegy Amszterdamba remek választás mindazok részéről, akik egy lüktető, mégis ízig-vérig a múlt hangulatát idéző városba szeretnének utazni. A csak „Észak Velencéjének” nevezett holland nagyvárosban hajózható csatornarendszerekkel találkozni, melyek megadják azt az egyedi, bájos városképet, amely valóban csak Amszterdamra jellemző. A kultúra szerelmeseinek a Van Gogh Múzeum és a Rijksmuseum szinte kötelező látványosságként ajánlottak, de a pikáns programok iránt érdeklődők is megtalálják számításukat az Erotika Múzeum és a Vörös lámpás negyed felkeresésével.

Amszterdam építészeti stílusa éppen úgy szót érdemel, mint a csatornákon átívelő számos hidacska, vagy a kávéházak kellemes atmoszférája. Repülővel megközelítve területét rengeteg időt spórolhatunk, amelyet aztán a város látnivalóinak felfedezésére fordíthatunk. Időben foglalva komoly összegek maradhatnak a zsebünkben, megéri tehát körültekintően, jóval az utazás előtt élni az online repjegy vásárlás kínálta kényelmes lehetőséggel.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.