Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C

Nem sikerült a pontszerzés Sárváron / Sárvár-Veszprém 1-0 (0-0)

2009. március 30. 8:58 // Forrás: veszpremfc.hu
Második vereségét szenvedte el zsinórban a VFC a harmadosztályú labdarúgó bajnokságban. Ezúttal a Sárvár győzte le a mieinket.

Az első félidőben a Veszprém négy nagyobb helyzetet hagyott ki, a hazaiak elsősorban kontrákra rendezkedtek be, illetve megpróbálták felívelni csatáraikra a labdát. Szünet után egy ilyen felívelést követően bal oldalról átrúgták jobb oldalra a játékszert, majd a visszaemelt labdát az 52. percben Sinka fejelte a veszprémi hálóba. Ezt követően a Veszprém szinte egykapuzott. Változatos, jó iramú meccset láthatott a publikum,de nem sikerült a Veszprémieknek a hálóba találni. Az izgalmas összecsapáson a veszprémieken sajnos átok ül.

NB III. Bakony-csoport, 19. forduló:

Sárvár-Veszprém 1-0 (0-0)
Sárvár, 250 néző. Vezette: Hofbauer.
Sárvár: Szakos, Keveházi, Horváth L., Varga J., Tóth P. - Varga G. (SzabóI.), Vajda, Németh G., Máté - Koroncai, Sinka.
Edző: Haraszti Zsolt.
Veszprém: Varga T. - Garai, Foki, Pálfi, Bognár - Soós, Finta, Tatai, Babos - Weibel (Czvetkó), Marosvölgyi.
Edző: Orbán Tamás, Pető Tamás.
Gólszerző: Sinka az 52. percben. 

Ifi: Veszprém-Sárvár 2:0.

Edzői nyilatkozatok:

Pető Tamás: - Jól játszottunk. Csak gól nékül nem megy...

Haraszti Zsolt: - Ma mi voltunk az oroszlánok , ráadásul az akarat mellé ezúttal jó játék is párosult.

További eredmények:

Csorna - Badacsonytomaj 0-1
SAB VÉP KSE - MTE 1904 0-1
Csorna-Badacsonytomaj 0-1
Lipót-Celldömölk 2-1
Vép-MTE 1904 0-1
Padragkút-Répcelak 1-2
A nagy rivális Hévíz Büki TK elleni meccsét április 1-jén játsszák.


 

Zatkalik Dávid
további cikkek
Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged férfi kézilabda BL Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged A Szeged 31-30-ra kikapott a Barcelona otthonában csütörtök este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. tegnap 22:39 Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! Veszprém Handball Club Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! A második félidőben 10-1-es szériát produkáló, kitűnő egyéni teljesítmények egész sorát felvonultató Veszprém 41-28-ra nyert a francia bajnok Paris Saint-Germain vendéglátójaként a kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki csoportrangadóján. tegnap 20:16 Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. tegnap 21:58 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 32. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok és Copa América-győztes Argentína vezet. tegnap 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.