2019. november 17. // Hortenzia, Gergő névnap

Új fotókat készítettünk Veszprémben

2016. augusztus 19. 11:42
Fesztiválszezon ide vagy oda, sokan itthon töltik a nyarat. Érdemes felfedezni a városunkat...szép! Új termékfotókat készítettünk. Ezeket mutatjuk meg.

Érdemes felfedezni a városunkat...szép! Erre akkor jövünk rá, amikor újabb és újabb helyeket keresünk a Nektek készített fotókhoz. Most a vasútállomáson jártunk (ami kevésbé felemelő, de egy jó téma), majd ahogy az idő kitisztult, a Völgyhídra ugrottunk el.

Naplementében innen szétnézni nagyon klassz.

Innen pár sarokra egy másik szép kilátó van, ami nekünk nem annyira fotós helyszín, de egy délutáni lődörgés célpontjának jó lehet.
A Gulya dombon épült parkerdő viszont eszméletlen. Tiszta és árnyas és tele van kis utakkal. Ezt biztosan mind tudjátok. De a fémből készült új (nekünk új) kilátó eszméletlen!

Itt is lőttünk egy pár képet a beérkezett fiú fullcapekről, amiket most 7 1/8 - 7 1/2-es méretig hoztunk a közbeeső méretekkel.

Az alapszíneket hoztuk, mert ezt sosem tettük eddig és nagyon hiányoltátok. Piros, kék és fekete van raktáron és első sorban fiúnak ajánljuk.

A hajtott simléder a következő nagy dolog. Az új 9FORTY modell teljesen uniszex és állítható méretű. Színei az alaptól a vadabb élénk színekig mennek, mi most néhány olyat választottunk, amivel elmehetsz még nyaralni vagy fesztiválozni, de a suliban vagy a melóban is megoldás.

Szintén állítható a snapback, ami bordó és szürke koptatott verzióban található polcainkon.

Találkozzunk az üzletben és segítünk megtalálni a legjobb dolgokat!

A cikket és a fotókat a STÉG skateboarding készítette, nem a Vehir.hu szerkesztősége.

vehir.hu

További cikkek

Az őszi vírusok “doktora”
Az őszi vírusok “doktora”
Szeptembertől nemcsak a rohanó hétköznapok, a temérdek munka, az iskola, hanem az őszi betegségek időszaka is beköszöntött. Mindenki ismeri a kellemetlen érzést, amikor a változékony időjárás megannyi vírusos megbetegedést, légúti fertőzést hoz magával. A közösségben könnyen terjednek a fertőzések, így a vitamindús táplálkozás mellett ajánlott sok időt eltölteni a szabad levegőn. Mi lenne, ha azt mondanám, hogy akár a lakásban is tiszta, kórokozómentes légkört biztosíthatsz családod részére?
Testi-lelki egyensúly
Testi-lelki egyensúly
A különböző wellness szolgáltatásokat már hosszú idő alkalmazzák az ember testi-lelki harmóniájának fenntartására, a relaxáció elmélyítéséhez.
Miben tudnak segíteni a munkaerő-kölcsönző cégek?
Miben tudnak segíteni a munkaerő-kölcsönző cégek?
Bővítés miatt rövid időn belül nagy számú munkaerőre van szükséged? Üresedés miatt azonnal gondoskodnod kell szakképzett munkavállalóid pótlásáról? Idényjellegű, megnövekedett rendelésállomány kielégítésére sürgősen munkaerőre van szükséged? A munkaerő-külcsönzők valamennyi problémára megoldás nyújtanak, így céged munkaerő problémáit a lehető leggyorsabban orvosolják.
Mire jók a polikarbonát lemezek?
Mire jók a polikarbonát lemezek?
A polikarbonát lemezek évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendenek a modern építészetben. Takarékos, könnyen kezelhető, mégis látványos megoldást jelentenek, ráadásul széles körben felhasználhatóak. Lássuk, milyen ötleteket lehet megvalósítani a segítségükkel!
Azonnal használható módszerek a telefonfüggőség csökkentésére
Azonnal használható módszerek a telefonfüggőség csökkentésére
Az okostelefonok forradalma szinte mindenkit beszippantott az elmúlt években, de a használati szokások nem mindig egészségesek. A telefonfüggőség mára az egyik leggyakoribb függőség, amely szinte minden korosztályt érint.
2019. november 17. // Hortenzia, Gergő névnap