2020. május 25. // Orbán névnap

Tervezz új logót a Heim Pál Gyermekkórháznak!

2016. augusztus 22. 12:40
A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány egy a korábbinál korszerűbb, megjelenésében modernebb, a gyermekek boldogságát és gyógyulását tükröző logó tervezésére ír ki pályázatot.

A logó az Alapítvány arculatában, kampányaiban, online felületein, rendezvényein és minden tevékenységében meg fog jelenni.

A pályázat feltételei:

- Az alkotásokat 2016. szeptember 15-ig lehet elküldeni, elektronikus úton, az alapitvany@heimpalkorhaz.hu e-mail címre, első körben png, vagy jpg formátumban, megfelelő grafikai minőségben, legfeljebb 2M méretben.
- Kérjük megadni az alkotó nevét és telefonszámát.
- A logónak egyértelműen utalnia kell a boldog gyermekek, a kórház, a gyógyulás kapcsolatára, valamint az Alapítvány tevékenységére.
- Kisebb méretben használva is jól kivehetőnek kell lennie.
- A logónak színben is felismerhetőnek és jól használhatónak kell lennie.
- Egy alkotó legfeljebb 3 munkát nyújthat be.
- A fenti paramétereknek megfelelő logókat nyílt szavazásra bocsátjuk a Facebook oldalunkon. A három legtöbb szavazatot kapó munka közül választja ki a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány a győztest.
- A pályázat nyertese 50 000 Ft egyszeri díjazásban részesül.
- Pályázatot nyújthat be bármely természetes vagy jogi személy. A természetes személyek esetében feltétel a 18. életév betöltése.
- A pályázati díj a pályázati anyag átadása után kerül kifizetésre.
- A pályázók a munka beadásával elfogadják a fenti feltételeket. A pályázatot beadó személyek vállalják, hogy amennyiben logójukkal megnyerik a versengést, a fenti pontban lévő térítés mellett az általuk készített logó használati jogát további térítés nélkül adják át az Alapítványnak, teljeskörű felhasználásra.
- Az Alapítvány fenntartja a jogot, hogy a Kuratórium döntése alapján a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa, valamint, hogy saját döntése alapján több pályamunkát is elfogadjon, és pályázati díjjal jutalmazzon.

A pályázathoz kötelezően benyújtandó dokumentumok:
- a logó (színes és egyszínű mutációja)
- rövid magyarázó leírás, ha szükséges
- a pályázó adatai, és elérhetőségei (minimum: mobilszám és e-mail cím)
- a logó minimális használható mérete: 100×100 mm
- A logót a pályázó jpg formátumban küldi meg előzetesen számunkra. A nyertestől a nyertes pályamunkát végül ai és eps formátumban kérjük leadni. Amennyiben a pályázat nyertese az ai és eps formátumú logót nem adja át a pályázat kiírójának, úgy a pályázat kiírója jogosult a pályázati díj kifizetésétől elállni. A logóhoz a felhasznált betűtípust is kérjük mellékelni font formájában. A leadott ai-ban a szöveg NE legyen lekerekítve, hanem fontként szerepeljen.

vehir.hu
2020. május 25. // Orbán névnap