Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C

Sesum a Magyar Kupa-döntőn térhet vissza

2009. április 9. 11:56 // Forrás: NSO/MTI /kezi.hu
A Veszprém a kupa visszaszerzésére, a Szeged címvédésre készül az április 18-19-i férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjében. Szavazás!

A két esélyes mellett az NB I/B-ben listavezető FTC-CityLine és a története során először az elődöntőbe jutott Gyöngyösi FKK szerepel a jövő szombaton és vasárnap a Syma csarnokban sorra kerülő tornán – hangzott el az esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Mocsai Lajos, a bajnoki címvédő, a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőig jutó MKB Veszprém vezetőedzője győzelmet vár csapatától:
„Nekünk minden mérkőzésen a győzelem a célunk, a döntőben várhatóan a Szegeddel kell megküzdenünk. Bízom benne, hogy sokan kilátogatnak az eseményre, és sikerül igazi kézilabdaünneppé varázsolni a rendezvényt."

„Mindenképpen címvédésre készülünk, bár az idei szezon nem úgy alakult számunkra, ahogy elterveztük, és a jelenlegi formák alapján a Veszprém a finálé favoritja" - értékelte az esélyeket Vladan Matic, a Pick Szeged vezetőedzője.

„Önmagában már az siker, hogy a legjobb négy közé kerültünk, reméljük, a budapesti helyszínnek köszönhetően sok szurkoló biztatja majd csapatunkat" - mondta Horváth István, a Ferencváros szakosztályvezetője.

„Számunkra nagyon kedvező a fővárosi rendezés, hiszen Gyöngyösről könnyen megközelíthető – nyilatkozott Magda Róbert, a Gyöngyös szakosztályvezetője. – A jó kupaszereplés gyógyír lehet az eddigi gyengébb bajnoki teljesítményre, ezért a fiúk minden megtesznek a lehető legjobb eredmény eléréséért."

A szombati elődöntőkre 1200 és 1500 forintos jegyeket vásárolhatnak a szurkolók, míg a vasárnapi helyosztókat 1800 és 2400 forintért tekinthetik meg.

Sesum is pályára léphet

A négyes döntőben visszatérhet a Veszprém csapatába Zsarko Sesum, aki lassan teljesen felgyógyul.
„Folyamatosan javul az állapota, ezért ha az orvosok is engedélyezik, visszatérhet csapatunkba” – nyilatkozta a szerb légiósról Mocsai Lajos a kezi.hu honlapnak.
 

Zatkalik Dávid
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.