Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. június 13. Antal, Anett
Veszprém
18°C
2024. június 13. Antal, Anett
Veszprém
18°C

Állítólag vallott a Cozma-ügy gyanúsítottja

2009. április 10. 8:48
A hvg.hu értesülése szerint R. Sándor bevallotta ügyvédjének, hogy ő szúrta le Marian Cozma kézilabdást.

Magyar György nem védi tovább a Cozma-ügy egyik gyanúsítottját, R. Sándort. A hvg.hu értesülése szerint Magyar azért döntött így, mert a férfi bevallotta, hogy ő volt az egyik, aki megszúrta a Patrióta Bárban szórakozó Marian Cozmát. Magyar az üggyel kapcsolatban annyit mondott, hogy döntését nem is kell és nem is akarja megindokolni. Magyar ezt azzal indokolta, hogy egyrészt köti az ügyvédi titoktartás, másrészt nem akar olyan kijelentést tenni, ami félreértésekre adhatna okot. A Blikk információi szerint a "Csoki" becenévre hallgató férfinak azóta kirendelt ügyvédje van.

A hvg.hu úgy tudja, hogy nem egyedül R. Sándor szúrása végzett Cozmával, hanem egyik ismerőse, N. Győzőé is, aki szintén a gyilkossági ügy gyanúsítottja. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Váradi Piroska elmondta: kétszázötven tanút hallgattak meg eddig, a múlt héten pedig két embert bűnpártolással gyanúsítottak meg.

vehir.hu
további cikkek
A NATO-főtitkárral tárgyalt Orbán Viktor A NATO-főtitkárral tárgyalt Orbán Viktor Minden NATO-területen kívüli katonai akció csak önkéntes jellegű lehet, ezt a mai tárgyaláson Jens Stoltenberg megerősítette, így Magyarország megkapta azokat a garanciákat, amelyekre szükségünk van - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Jens Stoltenberg NATO-főtitkárral tartott szerdai budapesti sajtótájékoztatón. tegnap 11:55 Műfüves pályát és útfelújítást adtak át Nemesvámoson Műfüves pályát és útfelújítást adtak át Nemesvámoson Elkészült egy műfüves pálya a sportcsarnok mellett, leaszfaltozták a Baláca és a Perkáta utcákat: két projektet is átadtak szerdán Nemesvámoson. tegnap 20:19 'Mert tanulni bárkitől, bármikor, bárhol lehet' 'Mert tanulni bárkitől, bármikor, bárhol lehet' 2024. június 15-én, szombat délután a balatonalmádi mólónál ötödik alkalommal rendezi meg a Street Training Balaton tanulási fesztivált a BENT Balatoni Női Vállalkozói Egyesület a Flow Alapítvánnyal együttműködésben. A másfél órás, ingyenes minitréningeken két idősávban, 14 és 16 órától több, mint 20 trénerrel járhatnak körbe egy-egy témát az érdeklődők kellemes, balatoni panorámás környezetben. tegnap 11:06 Elfogadták a gyermekvédelmi törvény módosítását Elfogadták a gyermekvédelmi törvény módosítását A pedofil bűncselekmények elévülésével, a pedofilnyilvántartással és a pedofil bűnelkövetők feltételes szabadlábra helyezésével kapcsolatban is tartalmaz rendelkezéseket a gyermekek védelme érdekében egyes törvények módosítása, amelyet kedden fogadott el az Országgyűlés. 2024. június 11. 14:36

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.