2023. június 1.
//
Tünde névnap

Állítólag vallott a Cozma-ügy gyanúsítottja

2009. április 10. 8:48
A hvg.hu értesülése szerint R. Sándor bevallotta ügyvédjének, hogy ő szúrta le Marian Cozma kézilabdást.

Magyar György nem védi tovább a Cozma-ügy egyik gyanúsítottját, R. Sándort. A hvg.hu értesülése szerint Magyar azért döntött így, mert a férfi bevallotta, hogy ő volt az egyik, aki megszúrta a Patrióta Bárban szórakozó Marian Cozmát. Magyar az üggyel kapcsolatban annyit mondott, hogy döntését nem is kell és nem is akarja megindokolni. Magyar ezt azzal indokolta, hogy egyrészt köti az ügyvédi titoktartás, másrészt nem akar olyan kijelentést tenni, ami félreértésekre adhatna okot. A Blikk információi szerint a "Csoki" becenévre hallgató férfinak azóta kirendelt ügyvédje van.

A hvg.hu úgy tudja, hogy nem egyedül R. Sándor szúrása végzett Cozmával, hanem egyik ismerőse, N. Győzőé is, aki szintén a gyilkossági ügy gyanúsítottja. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Váradi Piroska elmondta: kétszázötven tanút hallgattak meg eddig, a múlt héten pedig két embert bűnpártolással gyanúsítottak meg.

vehir.hu

További cikkek

Végéhez ért a vándorló kiállítás: hat városban mutatkozott be a látványos trash art szobor
Végéhez ért a vándorló kiállítás: hat városban mutatkozott be a látványos trash art szobor
A Széchenyi István Egyetem és a HybridCycle Circular Living Concept (CLC) elnevezésű közös projektje keretében létrejött kiállítássorozattal szemléltette a hulladék művészi felhasználásának lehetőségeit Győr-Moson-Sopron vármegyében.
Hulladékból érték? - Ismét újrahasznosító foglalkozások az EKF régióban!
Hulladékból érték? - Ismét újrahasznosító foglalkozások az EKF régióban!
Immár harmadik éve találkozhatunk a HybridCycle fenntarthatósági ügynökség újrahasznosító kézműves foglalkozásaival a térség rendezvényein, fesztiváljain és kiemelt programjain.
Veszprémi graffitik - rongálás, vagy sajátos művészet?
Veszprémi graffitik - rongálás, vagy sajátos művészet?
Mint amikor a kutyák levizelik a tűzcsapot, hogy megjelöljék a területüket, ahhoz lehet hasonlítani néhány absztrakt falfirkát, amelyek aluljárókban, vonatkocsik oldalán, de nem ritkán utcafronti házak falán is megjelennek, nem különben Veszprémben sem. Csak kutyák helyett ebben az esetben néhány underground figura az, aki így jelöli a területét, és amíg az állat vizeletét lassan elnyeli a föld, ezek a kreálmányok ott maradnak a falakon. De mit jelentenek pontosan, van-e hatékony szankció ellenük és mennyibe kerül a veszprémieknek, hogy ezek eltűnjenek? Ezeknek a kérdéseknek jártunk utána.
Benyújtották a 2024-es védelmi költségvetést a parlamentnek
Benyújtották a 2024-es védelmi költségvetést a parlamentnek
Benyújtották a parlamentnek a 2024-es költségvetési törvényjavaslatot, amely a védelem költségvetése lesz - jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter kedden Budapesten az Országházban.
Hatalmas sikert aratott a Szilágyi néptáncgálája
Hatalmas sikert aratott a Szilágyi néptáncgálája
A Szilágyi Erzsébet Keresztény Általános és Alapfokú Művészeti Iskola dupla előadás keretében rendezte meg hagyományos néptáncgáláját pénteken az Agórában. Az esemény hatalmas sikert aratott: a több mint kétszázötven táncos egyaránt telt ház előtt léphetett színpadra.