Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
6°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
6°C

Gázolt a Wildfires

2009. április 12. 17:58
Magabiztos játékkal rendkívül értékes pontokat hozott el Kaposvárról a veszprémi amerikai foci csapat.

Embert próbáló felkészülést követően szoros mérkőzésre készültek a Wildfires játékosai az idei első bajnokin, de a vártnál könnyebben, 14 ponttal diadalmaskodtak.

 

Az első negyed órában villámrajtot vett a csapat, a negyed végére 0:15-öt mutatott az eredményjelző. A második negyedet ott folytatta a csapat, ahol az elsőt abbahagyta, és imponáló játékkal a félidőben már 22 ponttal vezetett úgy, hogy az ellenfél még pontot sem szerzett.

Jót tett a félidei szünet a hazaiak számára, hiszen a harmadik negyedre magukra találtak, begyűjtöttek 14 pontot, amivel egy rövid időre nyílttá tették a mérkőzést. Az örömük azonban nem tartott sokáig, hiszen a mérkőzésen több pontot nem sikerült elérniük, sőt a veszprémiek a záró negyedben 6 pontot szerezve bebiztosították a győzelmüket.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült megnyernünk a mérkőzést. Külön öröm, hogy a fiatalok messzemenőkig beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, így hosszú távon tudunk rájuk építeni – mondta Kurucz Csaba, a VESC Wildfires elnökségi tagja.

A rájátszásba kerülés szempontjából fontos győzelmet aratott a Veszprém, ez az idegenbeli siker bizakodásra adhat okot. Messze még a bajnokság vége, de soha rosszabb kezdést!

Vörös design Golden Fox - Veszprémi ESC Wildfires 14:28 (0:15, 0:7, 14:0, 0:6)

 

  

Németh Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.