Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C

Súlyosan megsérült Gál Gyula

2009. április 15. 6:43 // Forrás: kezi.hu
Keresztszalag-szakadást szenvedett az MKB Veszprém válogatott beállósa, így az idény további részében már biztosan nem léphet pályára.

A játékos már a Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzésen is fájlalta térdét, húzódásra gyanakodott, ám kedden kiderült, hogy keresztszalag-szakadása van, így pénteken meg kell operálni, emiatt hónapokat lesz kénytelen kihagyni, nem szerepelhet a Budapest Bank férfi Magyar Kupa hétvégi négyes döntőjén (a veszprémiek az elődöntőben az FTC-vel játszanak), a bajnoki rájátszásban, és a válogatott is nélkülözni lesz kénytelen a júniusi Eb-selejtezőkön.

Mocsai Lajos a nehéz helyzetben is bízik csapatában: - Nagyon nehéz időszakban sújtja a csapatot Gál Gyula sérülése, de remélem, hogy fölépülése után visszatér, addig is azonban csapaton belül kell orvosolnunk a problémát. Vilovski mellett rendelkezésünkre áll Lusnyikov, aki képzett beálló, valamint Lapcsevics is bevethető ezen a poszton. Ha igazolnánk is új játékost, játékengedélyt már nem kaphat erre a szezonra. Bízom benne, hogy a játékosok felnőnek az újabb nehéz feladathoz.

Marian Cozma tragikus halála után a bakonyi klub beálló-poszton kritikus helyzetbe került, a Bajnokok Ligájába is benevezte az addig kevés lehetőséghez jutó Uros Vilovskit, ám a mérkőzések nagy részén Gál szerepelt a csapatban. A pletykák szerint Renato Sulic, a Celje horvát játékosa érkezhet nyáron a klubhoz, ám az idény hátralévő részében a veszprémieknek „házon belül” kell megoldania a Gál sérülése miatti problémát.

Zatkalik Dávid
további cikkek
Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged férfi kézilabda BL Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged A Szeged 31-30-ra kikapott a Barcelona otthonában csütörtök este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. tegnap 22:39 Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! Veszprém Handball Club Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! A második félidőben 10-1-es szériát produkáló, kitűnő egyéni teljesítmények egész sorát felvonultató Veszprém 41-28-ra nyert a francia bajnok Paris Saint-Germain vendéglátójaként a kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki csoportrangadóján. tegnap 20:16 Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. tegnap 21:58 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 32. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok és Copa América-győztes Argentína vezet. tegnap 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.