2020. január 26. // Vanda névnap

A Fidelitas utazási bérletet adott Kész Zoltánnak

2016. december 2. 15:11
A Veszprémi Fidelitas szerint az országgyűlési képviselő többet utazik külföldre, ahelyett, hogy saját választókerületében dolgozna.

Facebook oldala szerint Kész Zoltán az elmúlt időszakban többet volt az országhatáron és a kontinensen kívül, mint a saját választókörzetében, vagy a Parlamentben. Arsenal meccs Londonban, NFL meccs Indianapolisban és Chicagóban, „végül egy prágai szelfi”– állította a pénteki sajtótájékoztatón Molnár Dániel, a Fildelitas Veszprém megyei elnöke.

„Reméljük a választókerületének bakancslistáján is kipipál majd néhány dolgot, és köszönjük a külföldi képviseletet, de szerintünk ez Budapesten talán hatékonyabb lett volna”- mondta a megyei elnök, majd kiemelte: Kész Zoltán utazásai alatt többször is ülésezett a parlamenti bizottsága, ám a képviselő azokról többször „érthető okok miatt” hiányzott.

"Ha pedig felszólal, akkor is Magyarországot illetve a magyar embereket szidja.Felmerül a kérdés, hogy vajon milyen érdemi eredményt tud felmutatni Kész a választókerületében?"

Bóka Bence és Molnár DánielBóka Bence és Molnár Dániel

A Veszprémi Fidelitas kiszámolta, hogy szerintük Kész Zoltán több utazása mire lett volna elég. Kész összesen 16 ezer kilométert tett meg, ami alatt 300-szor körbeutazhatta volna saját választókerületét, és 130-szor tehette volna meg a Veszprém-Budapest távolságot- mondta Bóka Bence, a Fidelitas Veszprémi Csoportjának elnöke, majd egy jelképes választókerületi utazási bérletet ajánlott fel a térség országgyűlési képviselőjének, mondván, ez segítség lehet a Veszprém megyei kistelepülésekre való eljutásban.

Ge. Á.
2020. január 26. // Vanda névnap