Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Az őszi formáját idézte a Veszprém FC / Veszprém FC - KSE Csesztreg 4-0 (1-0)

2009. április 19. 19:59 // Forrás: veszpremfc.hu
4-0-s győzelmet arattak focistáink a vendég Csesztreg ellen az NB III. Bakony-csoport 22. fordulójában.

 NB III. Bakony-csoport, 22. forduló:
Veszprém FC - KSE Csesztreg 4-0 (1-0)
Veszprém, 350 néző.
Veszprém FC: Varga T. - Grósz, Lang, Fehér, Bognár, Garai, Soós, Tóth B., Tatai, Finta, Marosvölgyi.
edző: Orbán Tamás, Pető Tamás
KSE Csesztreg: Balogh, Tóth Z, Fentős, Pászti, Völgyi, Szabó T, Nagy, Nemcsics, Németh I, Pethő, Szabó P.
edző: Fentős Pál
Gólszerzők :Marosvölgyi,Finta,Babos,Czvetkó

A vendégek kezdték jobban a találkozót ám a hazai csapat hamar magára talált.
A 7. percben Finta passzát Soós lőtte a jól kilépő kapusba a labdát.
A 16.percben Tatai szögletét Fehér fejelte kapura a kapus szép mozdulattal védett.
A 35.percben Garai tért ölelő labdájából Marosvölgyi tört kapura aki szép gólt rúgott (1-0).
A gól után csapatunk teljesen átvette a mérkőzés irányítását, több veszélyesnek induló támadást vezettünk, de sajnos az utolsó labdaérintésekbe rendre hiba csúszott. Fölényünk egyre nyilvánvalóbbá vált, akcióink is egyre inkább magukba rejtették a gólveszélyt. Azonban hiába volt minden igyekezett, mert a hazaiak mindent megtettek, hogy megóvják a kapujukat a góltól Balogh Balázs teljesítményét is dicséret illeti.
A 70. percben azonban Tatai Finta összjáték után Finta lövését már Balázs kapus sem tudta védeni (2-0). A gól után bedarálta ellenfelét a Veszprém.  A 76.percben  Tatai-Fint összjáték végén Tatai kapusba vágta a labdát. A 88.percben Tatai szögletét Babos fejelte a kapu közepébe (3-0). A 89.percben ismét Tatai szöglet Babos fejes és a hosszún érkező Czvetkó az üres kapuba terelte a labdát (4-0 ).

További eredmények:

Répcelak-SVSE 1-2
TIAC-Csorna 1-3
Sárvár-Lipót 4-1
Haladás II.-Bük 2-0
MTE-Hévíz 0-1
Celldömölk-Vép 3-3
Badacsinytomaj-Ajka-Padragkút 6-2
 

Zatkalik Dávid
további cikkek
Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! Telekom Veszprém Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! A házigazda Telekom Veszprém hatgólos hátrányból felállva 32-31-re nyert a dán Aalborg Handbold ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtök esti, első felvonásán. A visszavágót jövő szerdán 18.45-kor rendezik Dániában. tegnap 20:24 A hazai sportolók is az állatvédőket támogatják! A hazai sportolók is az állatvédőket támogatják! Idén is arra buzdítja a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány az adózókat, hogy állatvédőknek ajánlják fel 1%-ukat. tegnap 20:21 Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! 1. Futsal Club Veszprém Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! Alázatot, szenvedélyt, győzni akarást, bizonyítási vágyat, szívvel-lélekkel való küzdelmet vár játékosaitól a veszprémi futsalcsapat vezetőedzője, Fehér Zsolt a címvédő, éllovas Haladás ellen pénteken (kezdés: 18.30) az NB I felsőházi rájátszásának utolsó hazai meccsén. tegnap 16:12 Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként közgyűlés Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként Beszámolt a rendőrkapitány, ötvenezres támogatást biztosít az önkormányzat az újszülötteknek – ülésezett a képviselő-testület csütörtökön. tegnap 15:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.