Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Georg Spöttle: ketrecbe zárjuk magunkat

2017. január 25. 22:49
’Nagyszerű’ humanitáriusok vagyunk, hogy beengedjük országainkba a migránsokat, de valójában magunkat zárjuk ketrecbe. Európa kulturális behódoláson megy keresztül- mondta Georg Spöttle szerda esti előadásán Lovason.

A Lovasi Esték keretében látogatott el a „Balaton-parti” településre szerda este a médiából megismert Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő, aki kisebb lázzal küszködve, de egy könnyed hangvételű előadáson beszélt az elmúlt évtizedek bevándorlásával együtt járó problémákról, párhuzamos társadalmakról és a gyökerüket vesztett, helyüket nem találó fiatal fiúkat behálózó bűnszervezetekről.

Az előadáson csurig telt a faluház nagyterme, ahol megtudtuk azt is, hogy mit gondol Spöttle a német mainstream sajtóról. Úgy látja, ma főleg arról szólnak a külföldi címlapok, mennyire nagyszerű világban élünk, és hogy Trump mekkora fenyegetés a világra, miközben elhitetik az emberekkel, hogy még mindig nincs probléma a migrációval. Pedig van.

Több mint 100 ember volt kíváncsi az előadásraTöbb mint 100 ember volt kíváncsi az előadásra

Többek között az, hogy miattuk emelik Németországban a nyugdíjkorhatárt, hogy a dolgozó németek tartsák el a harmadik világból jötteket. Spöttle szerint az sem igaz, hogy olcsó munkaerőt jelentenek, hisz ugyanannyi fizetést kapnak ácsként, mint egy német állampolgár - már ha egyáltalán rendelkeznek valamennyi képzettséggel. A statisztikák ugyanis továbbra is azt mutatják, hogy a két év alatt beáramlott több mint 1,5 millió migránsból a mai napig alig 200-an helyezkedtek el. Az pedig, hogy kitermeljék az általuk az adófizetők zsebéből a fenntartásukra kivett pénzt, nagyjából 7 évbe telne bevándorlónként.

A képzetlenség mellett a nyelvtudás hiánya és az analfabetizmus továbbra is megoldandó problémát jelent - mondja a biztonságpolitikai szakértő, aki szerint Magyarországhoz hasonlóan Németországnak is fiatal diplomásokat kellene támogatni és gyerekvállalásra ösztönözni, hasonló programokkal, mint a CSOK. Ezzel elkerülhető lenne, hogy demográfiailag hosszútávon az őshonos lakosság kerüljön kisebbségbe. A tendenciák szerinte ugyanis ezt mutatják.

A kevés mozgásteret és a más kultúrát meg nem tűrő iszlám nem fegyverekkel, hanem asszonyaik méhével fogja bevenni Európát - mondja Spöttle. Ma már minden negyedik ember bevándorló Németországban, a Német Demokraták Szövetsége nevű politikai pártot pedig a már hosszú ideje az országban tartózkodó, de már német állampolgárságot kapott törökök alapították- mutatott rá.

Georg Spöttle szerint karakánságra is szükség van. 'meg kell védeni magunkat'Georg Spöttle szerint karakánságra is szükség van. 'meg kell védeni magunkat'

A párt valószínűleg egyelőre nem nyer most választást, de könnyen koalícióra léphet a zöldekkel és a bevándorlás pártiakkal abban az esetben, ha Merkel idén nem nyer. Spöttle szerint azonban Merkel ismét tarol majd, hisz ma nincs valódi alternatíva Németországban, annak ellenére, hogy szükség volna rá.

A terrorelhárító kitért a német férfiakra is, akik szerinte ma már nem képesek migránsok utcai zaklatásaitól megvédeni nőiket. Nem feltétlenül követendő példa az önbíráskodás, de ők így szocializálódtak. Ha baj van, inkább a rendőrséget hívják, mintsem cselekednének.

A no-go zónák, és a rendőrségi tapasztalatok beszámolója után Spöttle feltette a kérdést: hogyan lehet az, hogy a rengeteg pénzükkel a migránsok nem az Öböl-menti, kultúrazonos, dúsgazdag országok felé veszik az irányt, hanem Európába kívánkoznak? Ráadásul többségben fiatal, katonakorú férfiak? Miért nem harcolnak a hazájukért?

Ha őket mind beengedjük, ketrecbe zárjuk magunkat, miközben félünk tőlük. Ha előbb utóbb, de többségbe kerülnek, mi lesz a mi országainkkal? - fejtegette.

Spöttle a jövőről szólva elmondta, a jó idő beköszöntével, vagyis tavasszal az előrejelzések szerint folytatódik a migránsok beözönlése, az év végéig 280 ezer új bevándorlóval számolnak.

Az Afrikából érkezők szerinte még meg sem indultak igazán, pedig az előrejelzések szerint onnan akár további 300 millió ember indulhat meg Európa felé. Akik pedig ma tengerbe fulladnak, nem csak az embercsempészek hazugságainak áldozatai, hanem az Európai Unióé, amely nem tud nemet mondani, és segíteni ott, ahol valóban szükség volna rá: a kiinduló országokban.

Ge. Á.

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.