2020. április 3. // Buda, Richárd névnap

VEN Hefner az oktatókat is levetkőztetné

2009. április 23. 13:12
Nyuszifül és csöppnyi ruhák, vizes póló és fürdőköpeny. A VENboy kijátssza az erotika kártyát.

Az előző két egyetemi napok ídőjárását figyelmen kívül hagyva VEN Hefner és csapata idén lazára veszi a figurát. Még a zuhogó eső sem tántorítja majd el őket, hogy megszabaduljanak ruháiktól. A pufajkás playmate-ek egyébként sem érdekelnének senkit.

Szabó Zsolt (aka. VEN Hefner)

A nemzetközi tanulmányok szívtiprója, már középiskolásként is végigtombolta az egyetemi napokat. Ha éppen nem focizik, felölti magára vörös köpenyét, pipát gyújt és előveszi… a következő Playboyt. Sok helyett csak egy barátnője van.

- Világmegváltó estét tartottunk néhány hónapja, ami alkoholmámoros tivornyába fulladt. Ott döntöttük el, hogy megpróbálunk betörni a veszprémi erotikus piacra. Ha ez kell a népnek, megkapják! Lesz sok csinos lány, masszírozás, testfestés tejszínhabbal és vizes pólós verseny, a szavazatokat és a rektori címet teljes mellbedobással szeretnénk megnyerni - osztotta meg velünk Zsolt.

Somodi Kinga (ügyeletes nyuszilány)

Már elsőévesen belecsap a lecsóba, és kortesként bájolog a nagyközönségnek. Ha van rá alkalma, falat mászik, azonban a gravitáció vele is kibabrált: pókember mára a földön jár, Hefner mellett domborít és küzd a világbékéért.

Tamaskó Márk

Mit keres egy férfi VEN Hefner mellett? Jó kérdés. Márk idén a magazinmogul örökösét alakítja. Fekete bárány a csapatban, a turizmus és vendéglátás szakról érkezett, a mosdatlan kalózok szájbűze helyett a csillogás és a szőke nők birodalmát választotta. Bátor vagy vakmerő? Nem tudni, de a kalózkapitány már feni rá a kardját.

Ha VEN Hefner az egyetemi napok koronás királya lesz, senki sem kerüli el sorsát, a magazin fotósai ádáz szemekkel fürkészik majd a tanári kart is. A jelölt elmondása szerint az év végi jelesért vagy vörösdiplomáért fényképsorozatot készítene dr. Gergó Zsuzsanna tanárnőről, sőt akár még a rektornak is helyet szorítana a VENboy következő számának hasábjain.

Felmerülhet a kérdés, hogy a jelölt és a kortesek közül ki dobja le magáról először a ruhákat a kampány alatt? Mint megtudtuk, a nyuszilány inkább az eszével, mintsem a testi adottságaival szeretne hódítani, VEN Hefner bordó köntöse azonban pénz szűkében selyem helyett műszálas anyagból készült. - Nem szellőzik túl jól, sőt azt is mondhatom, hogy egyáltalán nem szellőzik, így az öt nap alatt valószínű többször is lekerül majd rólam - válaszolta kérdésünkre a jelölt.

Kiderítettük, hogy a készülő kortesfilm sem szenved majd hiányt pikantériában, és bár a birodalom mára világméretű, VEN Hefner is hosszú utat tett meg a célért. Az ő egyetemi éveit mutatja majd be az alkotás. - Óriás társasjátékkal (Twister) is készülünk, ahol összekötjük a párok kezeit és lábait. Összesen hat végtaggal sokkal nehezebb és viccesebb lesz a pöttyöket megtalálni - mondta Kinga, a programokért felelős nyuszilány, aki bízik benne, hogy a VEN alatt a kiéhezett férfiak nem cibálják le róla a jelmezt.

Kocsis Sándor

További cikkek

Kreditet kapnak az egyetem hallgatói az önkéntességért
Kreditet kapnak az egyetem hallgatói az önkéntességért
Azok a hallgatók, akik a tavaszi szemeszterben segítik a koronavírus járvány elleni védekezésben részt vevők vagy a környezetükben élők mindennapjait, 3 kreditpontot kapnak a félévben.
Beindult az online oktatás a Pannon Egyetemen
Beindult az online oktatás a Pannon Egyetemen
A Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar dékánját, prof. dr. Navracsics Juditot kérdeztük arról, hogyan sikerül ebben a rendkívüli helyzetben elérni a hallgatókat, és segíteni őket abban, hogy tanulmányaik – rendhagyó módon ugyan, de – a szokásos mederben folyhassanak tovább.
Pár nap kell az iskolákban a digitális munkarendre való átálláshoz
Pár nap kell az iskolákban a digitális munkarendre való átálláshoz
Pár nap kell az iskolákban a digitális munkarendre való átálláshoz, de utána látni fogjuk, milyen színes oktatási gyakorlat alakul majd ki ezen a téren - mondta a köznevelési államtitkár a Kossuth Rádióban.
Veszprémben bezárnak az óvodák, kiállítóhelyek, könyvtárak, változik a helyi járatos közlekedés rendje
Veszprémben bezárnak az óvodák, kiállítóhelyek, könyvtárak, változik a helyi járatos közlekedés rendje
Újabb intézkedésekről tájékoztatta a lakosságot Porga Gyula polgármester szombaton.
Hétfőtől bezárnak az iskolák, távoktatásban folytatódik a tanítás
Hétfőtől bezárnak az iskolák, távoktatásban folytatódik a tanítás
Az új oktatási rendet a közösségi médiában jelentette be Orbán Viktor kormányfő péntek este. Arra kérte a lakosságot, vigyázzunk az idősekre.
2020. április 3. // Buda, Richárd névnap