Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C

VEN Hefner az oktatókat is levetkőztetné

2009. április 23. 13:12
Nyuszifül és csöppnyi ruhák, vizes póló és fürdőköpeny. A VENboy kijátssza az erotika kártyát.

Az előző két egyetemi napok ídőjárását figyelmen kívül hagyva VEN Hefner és csapata idén lazára veszi a figurát. Még a zuhogó eső sem tántorítja majd el őket, hogy megszabaduljanak ruháiktól. A pufajkás playmate-ek egyébként sem érdekelnének senkit.

Szabó Zsolt (aka. VEN Hefner)

A nemzetközi tanulmányok szívtiprója, már középiskolásként is végigtombolta az egyetemi napokat. Ha éppen nem focizik, felölti magára vörös köpenyét, pipát gyújt és előveszi… a következő Playboyt. Sok helyett csak egy barátnője van.

- Világmegváltó estét tartottunk néhány hónapja, ami alkoholmámoros tivornyába fulladt. Ott döntöttük el, hogy megpróbálunk betörni a veszprémi erotikus piacra. Ha ez kell a népnek, megkapják! Lesz sok csinos lány, masszírozás, testfestés tejszínhabbal és vizes pólós verseny, a szavazatokat és a rektori címet teljes mellbedobással szeretnénk megnyerni - osztotta meg velünk Zsolt.

Somodi Kinga (ügyeletes nyuszilány)

Már elsőévesen belecsap a lecsóba, és kortesként bájolog a nagyközönségnek. Ha van rá alkalma, falat mászik, azonban a gravitáció vele is kibabrált: pókember mára a földön jár, Hefner mellett domborít és küzd a világbékéért.

Tamaskó Márk

Mit keres egy férfi VEN Hefner mellett? Jó kérdés. Márk idén a magazinmogul örökösét alakítja. Fekete bárány a csapatban, a turizmus és vendéglátás szakról érkezett, a mosdatlan kalózok szájbűze helyett a csillogás és a szőke nők birodalmát választotta. Bátor vagy vakmerő? Nem tudni, de a kalózkapitány már feni rá a kardját.

Ha VEN Hefner az egyetemi napok koronás királya lesz, senki sem kerüli el sorsát, a magazin fotósai ádáz szemekkel fürkészik majd a tanári kart is. A jelölt elmondása szerint az év végi jelesért vagy vörösdiplomáért fényképsorozatot készítene dr. Gergó Zsuzsanna tanárnőről, sőt akár még a rektornak is helyet szorítana a VENboy következő számának hasábjain.

Felmerülhet a kérdés, hogy a jelölt és a kortesek közül ki dobja le magáról először a ruhákat a kampány alatt? Mint megtudtuk, a nyuszilány inkább az eszével, mintsem a testi adottságaival szeretne hódítani, VEN Hefner bordó köntöse azonban pénz szűkében selyem helyett műszálas anyagból készült. - Nem szellőzik túl jól, sőt azt is mondhatom, hogy egyáltalán nem szellőzik, így az öt nap alatt valószínű többször is lekerül majd rólam - válaszolta kérdésünkre a jelölt.

Kiderítettük, hogy a készülő kortesfilm sem szenved majd hiányt pikantériában, és bár a birodalom mára világméretű, VEN Hefner is hosszú utat tett meg a célért. Az ő egyetemi éveit mutatja majd be az alkotás. - Óriás társasjátékkal (Twister) is készülünk, ahol összekötjük a párok kezeit és lábait. Összesen hat végtaggal sokkal nehezebb és viccesebb lesz a pöttyöket megtalálni - mondta Kinga, a programokért felelős nyuszilány, aki bízik benne, hogy a VEN alatt a kiéhezett férfiak nem cibálják le róla a jelmezt.

Kocsis Sándor
további cikkek
'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' 'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' Hatalmas az érdeklődés a Pannon Egyetem Humántudományi Kar szakjai iránt, olyannyira, hogy az ősztől induló pszichológia alapképzést több mint százan jelölték meg első helyen. Ennél is népszerűbb az óvodapedagógia alapképzés, s mindemellett nemrég a terület- és városfejlesztés mesterszakot is sikerült engedélyeztetni az Oktatási Hivatallal. Navracsics Judit, a HTK dékánja úgy fogalmazott: örül a váratlan sikernek, ami azért annyira mégsem váratlan, hiszen évekig dolgoztak azon, hogy a fiatalok ilyen széles spektrumú képzéskínálatból választhassanak. 2024. március 23. 21:21 Méltó ünnepély a Báthory Iskola 45. évfordulója alkalmából Méltó ünnepély a Báthory Iskola 45. évfordulója alkalmából Csütörtök este az Agóra színháztermében ünnepelték a Báthory István Általános Iskola negyvenötödik születésnapját, ahol az intézmény korábbi igazgatói, tanárai, diákjai is részt vettek. 2024. március 22. 14:01 75 éves jubileumát ünnepli az Ipari 75 éves jubileumát ünnepli az Ipari Fennállásának 75. évfordulóját ünnepli az Ipari Technikum, a sokszínű jubileumi rendezvényekre a szerdai gálaműsorral tették fel a koronát. 2024. március 21. 14:28 Felnőttképzésen vehettek részt a Vöröskő Kft. munkavállalói Felnőttképzésen vehettek részt a Vöröskő Kft. munkavállalói Az Euronics üzleteket működtető Vöröskő Kft. elsőként élt azzal az új szakképzési törvény által nyújtott lehetőséggel, amely során a munkavállalóik kereskedelmi értékesítő képzésben, valamint vállalkozási- és ügyviteli ügyintéző képzésben vehették át bizonyítványukat most szerda délután.     2024. március 20. 21:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.