Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szombaton a Szombathely ellen

2009. április 23. 23:32
A Marcali elleni idegenbeli siker után újra hazai pályán bizonyíthat az idén még veretlen Veszprém Beton.

Töretlenül haladnak az első osztály felé a kézis lányok, a jó sorozatot a Szombathely ellen sem szeretné megszakítani a csapat.

Az ellenfél a tabella második felében helyezkedik el, ugyanakkor képes a meglepetésekre. Hazai pályán legyőzték a harmadik helyezett Szekszárdot, akik a veszprémiek legnagyobb ellenfelei az első osztályú tagságért folytatott harcban.

- Nem képviselnek nagy játékerőt, nincs jó átlövőjük, viszont a 4-2-es felállással igyekeznek széttördelni a játékot. A saját játékunkat kell játszanunk, a lányoktól maximális hozzáállást várok – mondta Gyurka János, a hazaiak mestere.

Jó hír, hogy Lengyel Edit felépült hosszú sérüléséből, így valószínűleg játszani fog a mérkőzésen. A csapattal edz már Szabadfi Ágnes is, aki még nem száz százalékos, de hamarosan visszatérhet a pályára. Dr. Karsai Dóra már a Marcali ellen is hadra fogható volt, ő a formába hozás időszakánál tart.

Várhatóan mindenki szerepet kap a mérkőzésen, hiszen a kisebb sérülések mellett - a folyamatos terhelés miatt - néhol a fáradtság jelei mutatkoznak a lányokon. A fiatalabb játékosok is több bizonyítási lehetőséget kaphatnak, és egyúttal meccsrutint is szerezhetnek.

A mérkőzés 18:00 órakor kezdődik a Vetési Albert Gimnázium Tornacsarnokában, ahol jó hangulat, és remélhetőleg hazai győzelem vár a kilátogató közönségre.
 

Németh Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.