2020. július 14. // Őrs névnap

Éljen a Rock VEN Roll

2009. április 25. 16:42
Litlle Richard, Chuck Berry, Elvis és Fenyő Miklós után újabb jampilegenda született!

A rock n' roll királyainak ezúttal a VEN-en tiszteleghetünk, aminek már gőzerővel folynak az előkészületei. Míg a betyárok és a kalózok a drasztikus módszerekre esküsznek, a Hotel VENthol dalolva szeretné meghódítani a választók szívét.

Szőke Péter (alias Chelly, a főjampi)

Ötödik éve koptatja egyetemünk padjait. Igazi eminens jampecként már a második diplomáért küzd. Tavaly a Rém VENdes Családban játszott szokatlan szerepet. Állítása szerint igazi alkoholistának születni kell, ha pedig már úgy alakul, élj inkább a mának, mert a tegnapra úgy sem fogsz emlékezni.

- Novemberben ültünk össze először a csapattal, kb. 15 arculat közül választottuk szavazással a Hotel VENtholt. Nem sokkal később érkezett a mozifilm is, ami kapóra jött, így csapatépítő tréning keretében elmentünk, megnéztük, és jól berúgtunk alatta - mondta Chelly.

Kollmann Mónika

Német szakos jampilány, ereiben is Rock VEN Roll csörgedez. Feszül a blúz, ring a derék, kipörög a szoknya, mint a hullahopp kerék. Az előző VEN az ő vérét is feltüzelte, idén a főjampi oldalán ropja.

Molnár Viktor

Ha vége a tanításnak, indulhat a tánc. Viktor esténként maga mögött hagyja a Műszaki Informatika Kart, belövi a frizurát és bepattan a Cadillac-be, hogy a haverokkal hajnalig rázhassa a ritmusra.

- A VEN reformok előírják a kampánycsendet, így nehéz lesz bárkit is megvesztegetni, hogy szavazzon ránk. Becsületes jampiként a hallgatókra bízzuk a döntést, de az ellenfeleinket ettől még megpróbáljuk jól megizzasztani. Szervezünk gitáros versenyt, ahol a győztes egy hordó vodka-naranccsal lesz részegebb, aki pedig az ügyességi játékokra esküszik, kipróbálhatja magát a Rock VEN Rollimpián szőnyegfeltekerésben vagy bakelitvetésben is - mesélt a programokról Mónika.


Elsőként a vehir.hu-n: Hotel Venthol - Chelly B Good

Hiába a jó programok, a jampec életérzés mit sem ér a szakma nagy öregjei nélkül. A Hotel VENthol csapat is gondolt erre, ezért filmjükhöz - ahol Chelly lepukkant alkesz zenészt alakít - Fenyő Miklóst is felkérték egy szerepre.

Ha 2009-ben ők lesznek a limbókirályok, megígérik, hogy felrázzák a várost, és a szürke hétköznapokat a Rock n’ Roll érzés járja majd át. A pénzzel válságban sem takarékoskodnának, kibővítenék az A-épület parkolóját, hogy az összes Cadillac elférjen, amit a hallgatóknak az egyetem pénzén vásárolnak majd.

A parkoló mellé gyorsétterem is dukál, ahol a rendeléseket görkoris lányok szervíroznák. Ha pedig valaki előadásra menet úgy érzi, hogy volna mit javítani a frizurán, Chelly hajszobrászatában a legnevesebb mesterek kezeskednének a tökéletes tincsekért.

Kocsis Sándor

További cikkek

Normális tanévkezdésben reménykedik az államtitkár
Normális tanévkezdésben reménykedik az államtitkár
Remélhetőleg hagyományosan, normál munkarendben lehet elkezdeni az új tanévet, de arra is fel kell készülni, hogy esetleg ismét digitális oktatásra kell átállniuk az iskoláknak a koronavírus-járvány miatt - közölte a köznevelésért felelős államtitkár hétfőn a közrádióban.
Németül léptek a színpadra a gyerekek
Németül léptek a színpadra a gyerekek
Idén még tartalmasabb és interaktívabb nyári tábort szervezett a Dózsa György Általános Iskola. A gyerekek kézműves foglalkozások mellett egy német színdarabot is megtanultak, amit péntek délután adtak elő.
A Pannon Egyetemhez csatlakozik a BGE gazdálkodási kara
A Pannon Egyetemhez csatlakozik a BGE gazdálkodási kara
A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) Zalaegerszegen működő gazdálkodási kara július 31-től a veszprémi Pannon Egyetemhez kerül át felsőoktatási törvény módosításával - közölte a fővárosi felsőoktatási intézmény az MTI-vel pénteken.
Teljesen átépítik a csetényi iskolát
Teljesen átépítik a csetényi iskolát
944 millió forint értékben, nagyrészt uniós, részben állami támogatással újulhat meg a csetényi Vámbéry Ármin Általános Iskola.
A tehetséges diákok köszöntését támogatta a képviselő
A tehetséges diákok köszöntését támogatta a képviselő
A Deák Ferenc Iskola eredményes diákjai számára Gerstmár Ferenc önkormányzati képviselő 30 ezer forintos adományt juttatott el az iskolai alapítványán keresztül.
2020. július 14. // Őrs névnap