2020. március 30. // Zalán névnap

Éljen a Rock VEN Roll

2009. április 25. 16:42
Litlle Richard, Chuck Berry, Elvis és Fenyő Miklós után újabb jampilegenda született!

A rock n' roll királyainak ezúttal a VEN-en tiszteleghetünk, aminek már gőzerővel folynak az előkészületei. Míg a betyárok és a kalózok a drasztikus módszerekre esküsznek, a Hotel VENthol dalolva szeretné meghódítani a választók szívét.

Szőke Péter (alias Chelly, a főjampi)

Ötödik éve koptatja egyetemünk padjait. Igazi eminens jampecként már a második diplomáért küzd. Tavaly a Rém VENdes Családban játszott szokatlan szerepet. Állítása szerint igazi alkoholistának születni kell, ha pedig már úgy alakul, élj inkább a mának, mert a tegnapra úgy sem fogsz emlékezni.

- Novemberben ültünk össze először a csapattal, kb. 15 arculat közül választottuk szavazással a Hotel VENtholt. Nem sokkal később érkezett a mozifilm is, ami kapóra jött, így csapatépítő tréning keretében elmentünk, megnéztük, és jól berúgtunk alatta - mondta Chelly.

Kollmann Mónika

Német szakos jampilány, ereiben is Rock VEN Roll csörgedez. Feszül a blúz, ring a derék, kipörög a szoknya, mint a hullahopp kerék. Az előző VEN az ő vérét is feltüzelte, idén a főjampi oldalán ropja.

Molnár Viktor

Ha vége a tanításnak, indulhat a tánc. Viktor esténként maga mögött hagyja a Műszaki Informatika Kart, belövi a frizurát és bepattan a Cadillac-be, hogy a haverokkal hajnalig rázhassa a ritmusra.

- A VEN reformok előírják a kampánycsendet, így nehéz lesz bárkit is megvesztegetni, hogy szavazzon ránk. Becsületes jampiként a hallgatókra bízzuk a döntést, de az ellenfeleinket ettől még megpróbáljuk jól megizzasztani. Szervezünk gitáros versenyt, ahol a győztes egy hordó vodka-naranccsal lesz részegebb, aki pedig az ügyességi játékokra esküszik, kipróbálhatja magát a Rock VEN Rollimpián szőnyegfeltekerésben vagy bakelitvetésben is - mesélt a programokról Mónika.


Elsőként a vehir.hu-n: Hotel Venthol - Chelly B Good

Hiába a jó programok, a jampec életérzés mit sem ér a szakma nagy öregjei nélkül. A Hotel VENthol csapat is gondolt erre, ezért filmjükhöz - ahol Chelly lepukkant alkesz zenészt alakít - Fenyő Miklóst is felkérték egy szerepre.

Ha 2009-ben ők lesznek a limbókirályok, megígérik, hogy felrázzák a várost, és a szürke hétköznapokat a Rock n’ Roll érzés járja majd át. A pénzzel válságban sem takarékoskodnának, kibővítenék az A-épület parkolóját, hogy az összes Cadillac elférjen, amit a hallgatóknak az egyetem pénzén vásárolnak majd.

A parkoló mellé gyorsétterem is dukál, ahol a rendeléseket görkoris lányok szervíroznák. Ha pedig valaki előadásra menet úgy érzi, hogy volna mit javítani a frizurán, Chelly hajszobrászatában a legnevesebb mesterek kezeskednének a tökéletes tincsekért.

Kocsis Sándor

További cikkek

Beindult az online oktatás a Pannon Egyetemen
Beindult az online oktatás a Pannon Egyetemen
A Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar dékánját, prof. dr. Navracsics Juditot kérdeztük arról, hogyan sikerül ebben a rendkívüli helyzetben elérni a hallgatókat, és segíteni őket abban, hogy tanulmányaik – rendhagyó módon ugyan, de – a szokásos mederben folyhassanak tovább.
Pár nap kell az iskolákban a digitális munkarendre való átálláshoz
Pár nap kell az iskolákban a digitális munkarendre való átálláshoz
Pár nap kell az iskolákban a digitális munkarendre való átálláshoz, de utána látni fogjuk, milyen színes oktatási gyakorlat alakul majd ki ezen a téren - mondta a köznevelési államtitkár a Kossuth Rádióban.
Veszprémben bezárnak az óvodák, kiállítóhelyek, könyvtárak, változik a helyi járatos közlekedés rendje
Veszprémben bezárnak az óvodák, kiállítóhelyek, könyvtárak, változik a helyi járatos közlekedés rendje
Újabb intézkedésekről tájékoztatta a lakosságot Porga Gyula polgármester szombaton.
Hétfőtől bezárnak az iskolák, távoktatásban folytatódik a tanítás
Hétfőtől bezárnak az iskolák, távoktatásban folytatódik a tanítás
Az új oktatási rendet a közösségi médiában jelentette be Orbán Viktor kormányfő péntek este. Arra kérte a lakosságot, vigyázzunk az idősekre.
Tapasztalatot cseréltek a szakképző iskolák
Tapasztalatot cseréltek a szakképző iskolák
A Veszprémi Szakképzési Centrum iskolái jó gyakorlataikat osztották meg egymással egy szerdai rendezvényen.
2020. március 30. // Zalán névnap