A csapat tagjai:
- Cukrász szakma: Csik Flóra
- Felkészítője: Gergely György
- Szakács szakma: Turi Lilla, Malasics Patrik
- Felkészítőjük: Andó Pál
- Pincér szakma: Németh Vivien
- Felkészítője: Antal Zoltán
A nemzetközi verseny színvonalát növelték a külföldi (Franciaország, Németország, Ausztria, Észtország) csapatok. Mellettük még négy fővárosi illetve két vidéki iskola mérhette össze tudását. A minden évben növekvő színvonalú versenyen Veszprém csapata megtisztelő bronz kategóriát és különdíjat kapott.
A legnagyobb elismerés Németh Vivien bravúros teljesítménye a pincér szakmában, aki 93,8 összpontszámmal mindössze három ponttal maradt el Németország csapata mögött, így a második legjobb pincér munkát teljesítette!
"Köszönöm, hogy résztvehettem egy ilyen nagyszabású versenyen! Köszönöm, a rengeteg segítséget, a támogatást, a tudást és a versenybe fektetett energiát szakoktatómnak, Antal Zoltánnak, és azt, hogy felfigyelt rám és hitt bennem! Köszönöm a német nyelvi felkészítést Vasvári Valériának! Köszönöm az Apicius étteremnek a porcelánkészletet, a Jásdi pincészetnek a borok szakmai ismertetését, a Zöldforrás Zöldségboltnak a piaci standot, Antal Katicának a gyönyörű virágdíszeket, a Horváth-Ház Borgalériának az élőmunkámhoz biztosított eszközöket, Borbély Leventének az áldozatos segítségnyújtását az egész versenyfelkészülés alatt illetve a rendezvényen is. És köszönöm iskolámnak, tanítóimnak a türelmet és mindenféle hozzájárulást a versenyhez. Úgy gondolom erőnkön felül teljesítettünk és a rengeteg energia megtérült, mindössze 7 pontot veszítettem a maximumból, így 3 ponttal maradtam le az első helytől, Németország felszolgálójától!" - mondta Németh Vivien.