2020. május 28. // Emil, Csanád névnap

Csrepka Máté az új diákrektor

2017. április 30. 4:30
Szombaton gálaműsor keretében nevezték meg a 27. Veszprémi Egyetemi Napok győztes csapatát - és az új diákrektort.

A Veszprémi Egyetemi Napok szombati gálaműsorán felelevenítették az elmúlt napok legemlékezetesebb pillanatait, a diákrektori címért versengő csapatok ismét előadták leglátványosabb táncaikat, kortesdalaikat, mielőtt kiderült volna, hogy melyikük veheti át a diákrektori címet.

A látványos eredményhirdetést követően végül a VENtarktisz csapat diákrektor-jelöltje, Csrepka Máté örökölte meg Adél úrnőtől a hivatalt, amit a következő VEN-ig, vagyis két éven át tölt majd be.

A VENtarktisz kortes napjáról itt írtunk, galériánkat ugyanerről a programról itt érhetitek el.

Bár a diákrektor személye többé már nem kérdés, a VEN még koránt sem ért véget: szombat este a Hősök és az Intim Torna Illegál lépett színpadra. ma, azaz vasárnap pedig 20:15-tól az Irie Maffia, 22:30-tól a Halott Pénz, éjféltől Sterbinszky majd hajnali háromtól Náksi búcsúztatja az idei egyetemi napokat.

vehir.hu
Tál Dominik

További cikkek

5VEN After: Az eső megjött, de mi lesz a többi ígérettel?
5VEN After: Az eső megjött, de mi lesz a többi ígérettel?
Nyugalom, lesz nyár is, hiszen az AqauVEN győztes csapata és az új diákrektor, Horváth Ádám, azaz DesztillÁdi mindig betartja az ígéreteit. A felhőtlen boldogságról is gondoskodtak és fognak is - márpedig ha ez így áll, érdemes egy kicsit megismerkedni a XXVIII., jubileumi VEN új diákrektorával. Videóban üzent nekünk.
Nyár VENt, ideje hidratálni
Nyár VENt, ideje hidratálni
Elolvadt az Antarktisz, mostantól a víz az úr: a 2019-es Veszprémi Egyetemi Napok új diákrektora az AquaVEN csapatának jelöltje, Horváth Ádám, azaz DesztillÁdi lett.
A szesztilalmat eltörölték, az olimpiai láng fellobbant
A szesztilalmat eltörölték, az olimpiai láng fellobbant
Ha a Trónok harca még nem bizonyította volna, ma este valóban bebizonyosodik: hamarosan végleg leáldozik a télnek, Csrepkimó is egyre inkább nyárias formát ölt. De kié lesz a trón, akarom mondani a diákrektori cím? Az 1-es és 3-as csapat kedden már megmutatta, miért lennének méltóak az uralkodásra, csütörtökön pedig a maradék két VEN csapat is bemutatkozott.
Pancsolás és állatok: Ismerjük meg a VEN 1-es és 3-as csapatát!
Pancsolás és állatok: Ismerjük meg a VEN 1-es és 3-as csapatát!
A VEN “X-faktora”, a kortes dalfesztivál után a csapatok az aulában mutatják be filmjeiket és főműsorukat végleg lerántva a leplet a hónapok óta készülődő titkokról. Kedden este a DzsuVENdzsi és az AquaVEN csapatának történetét ismerhettük meg.
A télnek vége: hamarosan VEN-re pirkad
A télnek vége: hamarosan VEN-re pirkad
Hivatalosan is bemutatkoztak a Veszprémi Egyetemi Napok csapatai hétfő délelőtt, majd a jubileumi VEN programjairól kaptunk tájékoztatást.
2020. május 28. // Emil, Csanád névnap