Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C

Az első osztály kapujában / Vasárnap leeshet a csapat válláról a teher

2009. május 1. 11:47
Ha megnyeri a Kozármisleny elleni bajnokit a Veszprém Beton, már biztosan első osztályú csapatnak tudhatja magát.

Legutóbb a Szombathely elleni mérkőzésen akadozott egy kissé a kézis lányok játéka, de a második félidő közepétől megrázta magát a csapat, és végül magabiztos, kilencgólos győzelemmel vonulhatott le a pályáról. Fontos két pontot szerzett ezzel a Beton, hiszen így most vasárnap beérhet a csapat egész éves munkája, belépőt válthat az első osztályba.

Ősszel tekintélyt parancsoló módon 36:17-re diadalmaskodott hazai pályán a Beton, így érthető módon idegenben is csak a győzelem az elfogadható eredmény a csapat számára.

- Mindenképpen nyerni szeretnénk, amihez maximális koncentrációra van szükségünk. Ellenfelünk hazai környezetben mindig jobb teljesítményt nyújt, remélem, hogy a lányok nem teszik nehézzé maguknak a mérkőzést – mondta Gyurka János, a hazaiak mestere.

Hosszú sérülés után végre visszatérhet a pályára Szabadfi Ágnes, akinek még meg kell találnia a formáját. A bajnokság végére lassan mindenki hadra foghatóvá válik, egyedül a súlyos térdsérülést szenvedett Vida Ingrid játékára nem számíthat Gyurka János.

A mérkőzés 17:00-kor kezdődik Kozármislenyben, az eredményről természetesen beszámolunk.
 

Németh Attila
további cikkek
Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged férfi kézilabda BL Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged A Szeged 31-30-ra kikapott a Barcelona otthonában csütörtök este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. tegnap 22:39 Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! Veszprém Handball Club Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! A második félidőben 10-1-es szériát produkáló, kitűnő egyéni teljesítmények egész sorát felvonultató Veszprém 41-28-ra nyert a francia bajnok Paris Saint-Germain vendéglátójaként a kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki csoportrangadóján. tegnap 20:16 Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. tegnap 21:58 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 32. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok és Copa América-győztes Argentína vezet. tegnap 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.