Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C

Nagy csatát nyertek röplabdásaink / Company Nyelviskola VRC - Szolnoki RKSI 3:2

2009. május 2. 10:36 // Forrás: Company Nyelviskola Vrc
Igen lelkes közönség előtt, jó hangulatú, izgalmas mérkőzésen nyert a VRC az eddig mindig jobb Szolnok ellen.

 

Company Nyelviskola VRC - Szolnoki RKSI 3:2 (-18,15,-21,22,13)
Veszprém, Vezette: Szabó, Tillmann

kezdőcsapat:

csere: Horváth Á., Nagy A., Szalai B.

A Szolnok nyerni és egyben az 5-6 közé jutni jött Veszprémbe, ami ma nem sikerült, nem sikerülhetett az alföldi csapatnak.

Az első játszmát simának mondhatóan nyerték a vendégek, a másodikban viszont fordított volt a helyzet. A harmadik ismét a Szolnoké volt, a negyedik újra a miénk. Mindkét csapat játékosai igen jó, helyenként kitűnő teljesítményt nyújtottak. Nekünk most jól ment az alapjáték, a vendégek nyitás specialistája, Rapi Róbert nyitásait nagy százalékban tudtuk megjátszani. A szélső ütéseket sáncban és mezőnyben is tudtuk fogni, ezek megjátszása és befejezés sokkal jobban ment mint Szolnokon. A feladó Kecskeméti Péter nem szakította meg tavaszi sorozatát, ismét magas szinten szervezte a játékot, melyhez az ütők Horváth Szabolcs és Tóth Tibor vezetésével hozzátették saját részüket.

Az ötödik, mindent eldöntő szettben két igen magas szinten röplabdázó, a játék szépségeit bemutató, a nézők idegeit a végsőkig húzó csapatot láthattak a kilátogatók. Ugyan 10-8-nál még a Szolnoknál volt az előny, de a lelkes és hangos közönségnek is köszönhetően csapatunk megfordította az állást és igen pontos végjátékot produkálva nagyon fontos győzelmet aratott.

Szabó Gábor: - A Szolnok eddig mumus volt, most megszakadt sorozatuk, végre átléptük az árnyékunkat. Vasárnap jön a folytatás, ahol minden megtörténhet. Gratulálok a fiúknak ismét csapatként nyertünk.

Zatkalik Dávid
további cikkek
Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged férfi kézilabda BL Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged A Szeged 31-30-ra kikapott a Barcelona otthonában csütörtök este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. tegnap 22:39 Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! Veszprém Handball Club Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! A második félidőben 10-1-es szériát produkáló, kitűnő egyéni teljesítmények egész sorát felvonultató Veszprém 41-28-ra nyert a francia bajnok Paris Saint-Germain vendéglátójaként a kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki csoportrangadóján. tegnap 20:16 Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. tegnap 21:58 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 32. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok és Copa América-győztes Argentína vezet. tegnap 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.