Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
14°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
14°C

Két óriási meccs, öröm, szomorúság, ajándék

2009. május 4. 7:21 // Forrás: Company Nyelviskola VRC
Hősiesen küzdöttek, de végül alulmaradtak röplabdásaink a Szolnok együttesével szemben.

Mozgalmas hétvégén van túl a Company Nyelviskola VRC felnőtt csapata.

A május 1-jei itthoni diadal után (Company VRC-Szolnok 3-2) a meccsre kilátogatókat vendégeltük meg és sörrel, virslivel zártuk a munka ünnepét. Szombaton edzés, majd következett a mai, mindent eldöntő ütközet Szolnokon. Az 5-6. helyért végül a Szolnok játszhat, mivel az alföldi városban újra csak hatalmas küzdelemben, minimális különbséggel sikerült nyerniük.
A csapat óriási eredményt ért el idén, hiszen feljutott a Kiemelt csoportba, sőt ma csak a szerencsén múlott, hogy nem csapatunk játszhat az 5. helyért. Ez a csapat ma megint profin dolgozott, ezért a mérkőzés után Tót Tamás a Company Nyelviskola ügyvezetője miután gratulált a csapatnak a hősies és kitartó küzdelemért, az egész csapatot egy nyári rafting túrára invitálta meg, melyet szerződésén felül vállalt a névadó támogató.

Kiemelt csoport rájátszás 3. mérkőzés az 5-8. helyért
Szolnoki RKSI–Company Nyelviskola VRC 3 : 2 (-23,22,-18,27,14)
Szolnok, vezette: Nagy L., Csikós

kezdőcsapat:


csere: Horváth Á., Nagy A., Szalai B.

Az első és a második játszmában szoros végjáték döntött először a vendégek, majd a hazaiak javára. A harmadik szett második felében támadásban pontosabb és dinamikusabb volt a veszprémi csapat, amelynek lendülete a negyedik játékrész elején is tartott. Már 12:5-re is vezettek a bakonyiak, ám Kovács II Zoltán vezérletével pontról pontra közelített a szolnoki gárda. A Tisza-partiak előbb közelítőleg sem hibátlan, ám nagyon izgalmas hajrában másodszor is egyenlítettek, majd az idegek harcában a maguk javára fordították az összecsapást. Sikerüknek köszönhetően a szolnokiak az ötödik helyért játszhatnak a folytatásban.
/forrás: hunvolley/
 

Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.