Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
14°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
14°C

Hengerelt a VFC / Veszprém FC–Soproni VSE 6-1 (3-1)

2009. május 4. 10:37 // Forrás: veszpremfc.mlap.hu, nb3.hu
Kiütéses győzelmet arattak a megyeszékhely labdarúgói a Sopron ellen.


A VFC a Varga T. - Grósz, Fehér, Bognár, Pálfi -Soós (Tóth B.),Tatai (Miskei), Garai- Babos, Finta (Czvetkó), Marosvölgyi csapattal lépett pályára.

Már a harmadik percben megszerezte a vezetést a VFC: Babos indítását Marosvölgyi kicsit kisodródva a hálóba lőtte(1-0). Két perccel később újra Marosvölgyi lépett ki a védelemből és a kapus mellett elhúzva az üres kapuba gurított (2-0). Akik kicsit késve érkeztek bánhatták, hogy lemaradtak a "szokásos" Maró gólokról.

A folytatásban főként a mezőnyben játszottak a felek, de főleg a soproniak térfelén. Babos szélről belőtt labda egy soproni védőről a kapuba pattant (3-0). A félidő legvégén a 45. percben az ellenfél (5 főből álló) szurkolótábora is örülhetett: egy kipattanó labdát értékesítettek a vendégek (3-1).

A szünet után Finta lépett ki a középpályán és egy nagyszerű egyéni akció után három védőt kicselezve a hálóba lőtt (4-1). A gól után Fintát Czvetkó válltotta. Ezek után egy kicsit visszavett a tempóból a VFC. Marosvölgyi szépségdíjas félólllózása a kapufáról az alapvonalon kívülre jutott. A 85. percben Grósz szögletét az Ajkáról igazolt Fehér Kornél kapásból a kapuba lőtte(5-1). Soós helyére Tóth B.állt és Tatai helyett Miskei lépett pályára. A mérkőzés végén egy rossz soproni hazaadást Czvetkó csípett el, és beállította a 6-1-es végeredményt.

NB III. Bakony-csoport, 24. forduló:
Veszprém FC–Soproni VSE 6-1 (3-1)

További eredmények:

Lipót–Padragkút 8-0
Répcelak–Hévíz 0-1
Celldömölk–Bük 2-1
Badacsonytomaj–Vép 1-0
Csorna–MTE 2-1
Szombathely–Tapolca 7-1
Sárvár–Csesztreg 0-0

Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.