2019. október 18. // Lukács névnap

Nyár, pihenés, Bakony, Balaton

2017. június 17. 4:30
Vízpart, erdő, dombos lankák, kanyargó utak, zene, művészet, kultúra – a Bakony-Balaton TDM ajánl úticélokat.

Merülj el a programok színes forgatagában!

A Múzeumok éjszakáján Zircen számos, olyan programban lehet részed, melyeken eddig csak nappal vehettél részt.
Egy kellemes délután tölthetsz el és keresheted meg az egykori közkedvelt malmokat egy kényelmes városi séta során Veszprémben.

Szombat délutánonként élőzenés borpiknikbe csöppenhetünk a Folly Arborétum és Borászatban. Ennek köszönhetően, egyfajta zenei aláfestéssel járhatjuk be a kertet, de a teraszon ülve, akár borunkat kortyolgatva és a balatoni panorámát csodálva is kellemesen eltölthetjük időnket.

Kóstold meg a Bakony-Balaton ízeit!

Az éttermek és borászatok hosszabbított nyitva tartással és sok színű kínálattal várnak.

A tapolcai piac pedig most már szombatonként is vár! Tömd meg a bendőd és a kosarad egyszerre, s élvezd a családias hangulatot és kedves fogadtatás.

Éld át a kalandokat!

A térségben nem csak a várak emlékei maradtak fenn. A híres bakonyi betyár kalandparkjában próbára teheted ügyességedet, míg Nomádiában bátorságodat mutathatod meg.

Menekülj meg a török fogásából! A kalandvágyóknak kimondottan ajánljuk szabadulós játékunkat a Thury-várban, melyen Thury György várkapitány elrejtett üzenetei segítenek kijutni.

vehir.hu

További cikkek

Újabb milliárdok balatoni strandfejlesztésekre
Újabb milliárdok balatoni strandfejlesztésekre
Elindul a balatoni strandok fejlesztésének harmadik üteme ötmilliárd forintos hazai forrásból, ezen felül pályázati lehetőség nyílik valamennyi balatoni csúszda megújítására jövő nyárig - jelentette be Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója pénteken Siófokon.
Irány a világ! – Tíz úti cél 2019-re
Irány a világ! – Tíz úti cél 2019-re
Semmi sem tágítja annyira a horizontunkat, mint az idegen tájak és különböző kultúrák megismerése, de önmagában már az a tény, hogy a bolygónk egy gyönyörű hely, elég erős érv, hogy 2019-ben minél többször kerekedjünk fel. Mutatok tíz izgalmas úti célt az irányadó utazási magazinok, a hellomagyarorszag.hu és a saját véleményem alapján.
2020-ra megépül a veszprémi várlift
2020-ra megépül a veszprémi várlift
Uniós forrásból, közel 1,4 milliárd forint értékű turisztikai fejlesztés részeként épül panorámalift és turisztikai központ a vár keleti oldalán.
Megújult a bakonybéli plébániatemplom
Megújult a bakonybéli plébániatemplom
Átadták a felújított bakonybéli Szent Mauríciusz és vértanútársai plébániatemplomot szombaton.
Október 23: még van hely, de már a karácsonyra is érdemes gondolni
Október 23: még van hely, de már a karácsonyra is érdemes gondolni
Erős forgalom várható a hosszú hétvégéken a szállodákban a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) elnöke szerint. Nem lesz teltház, de közben már nagy az érdeklődés az év végi ünnepek iránt is.
2019. október 18. // Lukács névnap