Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
11°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
11°C

Nyár, pihenés, Bakony, Balaton

2017. június 17. 4:30
Vízpart, erdő, dombos lankák, kanyargó utak, zene, művészet, kultúra – a Bakony-Balaton TDM ajánl úticélokat.

Merülj el a programok színes forgatagában!

A Múzeumok éjszakáján Zircen számos, olyan programban lehet részed, melyeken eddig csak nappal vehettél részt.
Egy kellemes délután tölthetsz el és keresheted meg az egykori közkedvelt malmokat egy kényelmes városi séta során Veszprémben.

Szombat délutánonként élőzenés borpiknikbe csöppenhetünk a Folly Arborétum és Borászatban. Ennek köszönhetően, egyfajta zenei aláfestéssel járhatjuk be a kertet, de a teraszon ülve, akár borunkat kortyolgatva és a balatoni panorámát csodálva is kellemesen eltölthetjük időnket.

Kóstold meg a Bakony-Balaton ízeit!

Az éttermek és borászatok hosszabbított nyitva tartással és sok színű kínálattal várnak.

A tapolcai piac pedig most már szombatonként is vár! Tömd meg a bendőd és a kosarad egyszerre, s élvezd a családias hangulatot és kedves fogadtatás.

Éld át a kalandokat!

A térségben nem csak a várak emlékei maradtak fenn. A híres bakonyi betyár kalandparkjában próbára teheted ügyességedet, míg Nomádiában bátorságodat mutathatod meg.

Menekülj meg a török fogásából! A kalandvágyóknak kimondottan ajánljuk szabadulós játékunkat a Thury-várban, melyen Thury György várkapitány elrejtett üzenetei segítenek kijutni.

vehir.hu
további cikkek
Többnapos üdülést tervez húsvétra és a tavaszi szünetre a szállásfoglalók többsége Többnapos üdülést tervez húsvétra és a tavaszi szünetre a szállásfoglalók többsége A belföldi szállásfoglalók csaknem 80 százaléka két- vagy hároméjszakás üdülést tervez húsvétra és a tavaszi szünetre, a legtöbben az ország északi részére fognak utazni - közölte a szallas.hu pénteken. 2024. március 22. 11:16 A Bakonyban még a hóvirágok, a Balatonnál már a mandulafák virágoznak A Bakonyban még a hóvirágok, a Balatonnál már a mandulafák virágoznak Bolond időjárást hozott magával 2024: mintha a természet folyamatosan egy hónappal előrébb járna, február végén már március végét idézően pompáznak a mandulafák, édes illattal töltve meg a levegőt, míg a Bakony árnyas fái között még hóvirágok kandikálnak ki az avarból. Bolond együttállás, de ha úgy nézzük, varázslatos. 2024. március 4. 11:35 Több évtizedes rekordot döntött meg a BAHART tavalyi utasszáma Több évtizedes rekordot döntött meg a BAHART tavalyi utasszáma Rekordévet zárt a Balatoni Hajózási Zrt., közel 2 150 000 utas közlekedett 2023-ban a BAHART járatain.  2024. január 30. 12:31 Buli van Európában, avagy téltemetés mesterfokon Buli van Európában, avagy téltemetés mesterfokon Szombaton kezdetét vette Európa leghíresebb farsangja, a velencei karnevál, a színes maskarát öltő emberek és a napokig tartó bulizás azonban nem csak Olaszország sajátja: februárban egymást érik a karneválok, ahol igazán látványosan űzhetjük el a telet, ha már tele van vele a hócipőnk. 2024. január 29. 15:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.