Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
14°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
14°C

Futótűz várható szombaton

2009. május 7. 15:59
A Wildfires idei első hazai mérkőzésére készül a Nagykanizsa Demons ellen, a veszprémiek győzni szeretnének.

Két fordulót követően a Wildfires vezeti a Nyugat 2 csoportot jobb pontkülönbségének köszönhetően, mivel szombati ellenfelénél több ponttal (14 ill. 8 pont) győzte le a Golden Fox csapatát.

Rendkívül izgalmas csata várható, melynek győztese nagy lépést tehet a rájátszásba kerülésre. Fiatalokkal megerősítve készül a veszprémi csapat a szombati mérkőzésre, a technikai edzések mellett külön taktikai edzéseket is tartanak a megfelelő stratégia kidolgozása érdekében. A nagykanizsaiak Golden Fox elleni mérkőzését négy kamerával vették fel a veszprémiek, amit később hosszasan elemeztek.

- Bízom benne, hogy nem tudnak nekünk meglepetést okozni, jól felkészültünk az ellenfelünk játékából. Kiélezett mérkőzésen veszprémi győzelemre számítok - mondta Kurucz Csaba, a VESC Wildfires elnökségi tagja.

A Demons az előző szezonig az első osztályban szerepelt, de gazdasági megfontolásból idén már a Divízió II-ben indult. Jelentős személyi változások is történtek a csapat háza táján, az amerikai játékos-edzőjük elhagyta a csapatot, viszont soraikban tudhatják a tavalyi MVP-t, Németh Milánt, aki ellen a Wildfires külön védekezési stratégiával készül.

A két csapat eddig egyetlen hivatalos mérkőzést játszott egymással még 2007 nyarán, ahol az akkor még Divizió I-es Demons nyert 15:0-ra. Ennek ellenére jól ismerik egymást a csapatok, hiszen rendszeresen szerveznek közös edzéseket.

Szombaton jó idő és izgalmas csata várható, érdemes tehát kilátogatni a mérkőzésre, mely 15:00 órakor kezdődik Balatonalmádiban. (Véghelyi Dezső u. 10. - Sportpálya)
 

  

Németh Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.