Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

A harmadik meccs dönt

2009. május 14. 21:15 // Forrás: Company Nyelviskola VRC
Vasárnapra marad a döntés, hogy ki lesz a bajnoki hetedik a férfi röplabda élvonalban, miután a VRC vereséget szenvedett a Dág otthonában.

Csapatunk ma nem tudta hozni hétfői formáját, az ellenfélnek viszont minden sikerült. Jó hír, hogy Németh Ervin térdműtétje után ismét pályára léphetett, ahogy valószínűleg vasárnapi meccsen is ott lesz a csapattársak között.

Reméljük minél többen lesznek kint a mindent eldöntő mérkőzésen vasárnap (16.00), és méltó módon köszönhetjük meg a szurkolóknak egész éves kitartó támogatásukat.

Kiemelt csoport, rájátszás 2. mérkőzés a 7. helyért:
Dági KSE - Company Nyelviskola VRC 3:0 (21,17,25)
Dág
kezdőcsapat:

csere: Horváth Á., Németh E.

Szabó Gábor
: - Ezt a meccset mi vesztettük el, a játékosok nem voltak itt fejben. Vasárnap hazai pályán a veszprémi formánkat kell hoznunk, akkor nem lesz veszélyben a hetedik hely.

Zatkalik Dávid
további cikkek
Porga Gyula pár óra alatt összegyűjtötte az ajánlásokat Porga Gyula pár óra alatt összegyűjtötte az ajánlásokat Nem sokkal szombat déli tizenkettő óra után Porga Gyula polgármester a Facebookon bejelentette, hogy össze is gyűjtötte a választási induláshoz szükséges aláírást. ma 13:12 Az érzelmeket vették célkeresztbe a Veszprémi Petőfi Színháznál. Eltalálták. Petőfi Színház Az érzelmeket vették célkeresztbe a Veszprémi Petőfi Színháznál. Eltalálták. Pénteken délután hivatalosan az első napjával, valójában a nulladik nap után már a másodikkal vette kezdetét a Veszprémi Petőfi Színház Lélektől Lélekig Fesztiválja. Magyar kuriózumként a veszprémi teátrumnak ezúttal is sikerült a programjával a színházat tágabban értelmezni a színjátszásnál, olyan társadalmi üzenetek közvetítőjeként léptek fel, amelyek mindenkit érintenek, nemtől, kortól, vallástól, szociális helyzettől függetlenül. ma 9:00 Ma kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés választás 2024 Ma kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés Ma indul a választási kampány Magyarországon, és mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz. ma 8:46 Növekvő felhőzet Növekvő felhőzet ma 8:43

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.