Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C

Az év meccse vár a Veszprém FC-re / Szombat (17 óra): Veszprém FC-Hévíz FC

2009. május 15. 16:48
Szombaton a bajnoki cím szempontjából döntő jelentőségű meccsen fogadja második helyezett Veszprém az éllovas hévízieket. Szavazás!

Öt fordulóval az NB III. Bakony-csoport zárása előtt négy pont a VFC hátránya a Hévizzel szemben. Focistáink  ősszel remekeltek, azonban egy kétmeccses "rövidzárlatnak" köszönhetően beelőztek bennünket a tópartiak.

Mindkét csapat remek szériát tudhat magáénak. A bakonyi legények az utolós öt meccsből ötöt nyertek, 20:1-es gólkülönbséggel. S a listavezető szériája is tekintényt parancsoló: a megelőző tíz fellépésük alkalmával harminc (!) pontot gyűjtöttek.

Hazai oldalon a sérültek közül Tati már edzett, Czvetkó még nem, eltiltottja pedig nincs Orbán Tamás és Pető Tamás együttesének.

Garai Pétert a csapat játékosát és ügyvezetőjét faggatuk a társaságot körülvevő hangulatról és az esélyekről:

– Jó a hangulat. Nem akarjuk a mérkőzést túl misztifikálni. Persze nagyon fontos számunkra ez a meccs, s ezt tudja minden játékos. A mérkőzés abszolút háromesélyes, mindkét csapat jól és szervezetten játszik az utóbbi időben. Náluk talán több a rutinos játékos, nálunk pedig a csaptegység az, ami a mi javunkra dönthet. A hátralévő fordulókban jóval nehezebb a fürdővárosiak sorolása, így nálunk lenne a lélektani előny abban az esetben, ha szombaton nyerni tudnánk. S – tekintve, hogy jó csaptokkal játszanak még az idén – benne lehet a pakliban, hogy pontot, vagy pontokat vesztenek. Az utóbbi forulkókban mutatott formánk pedig mindenképpen bizodalomra ad okot – mondta Garai.

A kézilabda-szombat ellenére sok nézőt várnak a találkozóra. Garai szerint mind nálunk, mind az ellenfélnél komolyan készülnek a rangadóra.

Meg kell azonban jegyezni, hogy riválisunknál NB I-et megjárt játékosok vannak, s óriási különbség van a két klub anyagi lehetőségei között az ellenfél javára.

A két gólkirályjelölt külön párharcát is ígéri a találkozó, hiszen a mieink gólvágóját, Marosvölgyi Tamást egyetlen találattal előzi meg a hévízi Mladen Covic a góllövőlistán.

Tabella

Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.