Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
17°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
17°C

Továbbra is veretlenek / UKSE Szekszárd - Veszprém Beton KC 24:24

2009. május 17. 20:50
Döntetlenre végzett a forduló rangadóján az első osztályú tagságot kivívó Veszprém Beton.

A tavaszi szezon során továbbra is őrzi veretlenségét a női kézilabdacsapat, a sikeres évadot a Veszprém Arénában ünnepli a csapat május 23-án.


Idegesen kezdtek a veszprémi lányok, sok hiba csúszott a játékba, aminek köszönhetően elengedték az ellenfelet 8:2-re. A félidő második felére rendezte a sorokat a Beton, jobb volt a helyzetkihasználás, így a játékrész végére már csak egy gól volt a szekszárdiak előnye. (10:9)

A második félidőben rendre vezetett a Veszprém, de továbbra is rendkívül sok hibával játszottak a lányok, így két gólnál nagyobb előnyre nem tudtak szert tenni. Az átlövők gyengén teljesítettek, és emberelőnyös helyzeteket sem tudták a lányok kihasználni. A mérkőzés végén néhány buta hibának köszönhetően nem sikerült megszerezni a győzelmet, de a döntetlennel továbbra is őrzi tavaszi veretlenségét a csapat.

- Rendkívül sok hibával játszottunk, és nem tudtuk értékesíteni a helyzeteinket. Az átlövőink nem voltak elég agresszívek és góléhesek. A Siófok elleni szombati mérkőzésre fel kell pörögnünk – mondta Gyurka János, a veszprémi csapat vezetőedzője.

Szombaton (18:00) hazai pályán zárja a szezont a Veszprém Beton, az Arénában fogadja a csapat a Siófokot. A mérkőzésre már lehet jegyet venni a megszokott, 600 Ft-os áron a lelátó teljes területén. A lányok természetesen győzelemmel szeretnék meghálálni a közönségnek az egész éves bizalmat.

 

  

 

UKSE Szekszárd - Veszprém Beton KC 24:24 (10:9)
300 néző, Kisfalvi István, Péli Sándor
Hétméteresek: 7/7 ill. 4/2
Kiállítás: 10 perc és 14 perc

A Veszprém Beton KC pályára lépő csapata:

Kezdő: Lengyel Edit, Bognár Zsuzsanna 3, Weigel Zita, Földes Viktória 3, Dr. Karsai Dóra 4, Horváth Viktória 5, Szabadfi Ágnes 3
Csere: Koszorús Katalin 2, Smidéliusz Júlia 4, Velky Viktória, Szekeres Kinga, Kerekes Krisztina, Fekete Csilla, Baranyai Bettina

Az UKSE Szekszárd legjobb góllövői:

Fauszt Éva 7/5, Kovács Nóra 6
 

Németh Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.